Follow Viruspadu

Saturday, June 25, 2011

Treatment Ke-Lima di Marie France Bodyline

Baiklah.

Kita berjumpa lagi dalam Entry Khas untuk Treatment saya di Marie France Bodyline :) wuttt wuuttttt

Treatment ke 5 ini adalah treatment yang sama dengan treatment kali pertama saya. Tapi hari tu saya tak berpeluang nak snap gambar tunjuk kat korang untuk korang gambarkan. Macam mana sebenarnya dia balut-balut satu badan kita kan.

Sebenarnya dia balut dari kaki sampai ke badan sampai la ke lengan. So untuk gambaran korang mcm mana kan. Ha macam ni lah rupa dia :

kaki
 tangan

maknanya kalau korang ada masalah peha besar tak balance dengan badan ke, pinggul besar ke, lengan tetiba dah macam seth tan ke (wahhh). Seth takpe lah sebab dia lelaki kan hahahaha. tak shukeeeee. So ini la caranya nak balancekan struktur badan korang.
begitu.

Balut kali ni amik masa 25 minit :)

dannnn
ini lagi satu yang saya tak sempat snap masa treatment pertama saya. treatment penjagaan tangan. supaya tangan jadi lembut dan gebu hehehe.
 mula2 sampu losyen.

pastu rendamkan tangan dalam air (mcm air lilin kot), dan sorokkan dia dalam plastik.

tunggu dalam 3 minit kalau tak silap saya. dia akan jadi keras mcm ni :) keras tu bukan keras sampai jadi robokop hahaha. tapi mcm agar-agar yummm (tetiba lapar)

Dah selepas tu... paling saya suka :)

urutan di perut (terutamanya) bahu, dan juga kaki sikit-sikit
 
dannnnnnnnn...
Duduk dalam selimut yang suam. 
Suka sangat ok leka sampai tertidur. 
Dan tidur ku dikejutkan oleh panggilan telefon kaklang hahaha. 
 
 
 

Ok Jumpa NEXT Entry :)




dapat tak saya capai target dalam masa 30 hari?


Bloggers 30 Day Challenge

KakJem dengan rasa rendah diri nak mintak korang VOTE kan KAKJEM aka VIRUSPADU kat page MARIE FRANCE ye
Dia boleh Vote sorang sekali je tau. Sebab tu korang semuaaaaaaaaaa kena vote tau hehehe
Langkah-langkah
1. LIKE page Marie France
2. Klik Gambar VIRUSPADU
3. KLIK VOTE

Korang memangggggg baik.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

KSWSK said... [Reply to Comments]

wa ms memula nak wat licin kat tgn tu siap tnya xpanas ke lilin tu..tak melepuh ke kulit...hehehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^