Follow Viruspadu

Tuesday, July 26, 2011

Aktiviti Pertama di Bali

Malam tadi saya dah completekan 1 task kat sini. Slingshot

Wuhuhuhuhuhu

Scary giler ok.

Saya tak menjangkakan yang macam tu punya mentakutkan naik slingshot ni, ingatkan simple je. Sekali kauuuuuu. Umpama berterabur jantungku kat bawah lalu kena kutip kutip hahaha. Saya menjerit bagai nak gilo hahaha... Lawak betul. Turun2 terus kaki gigil tak boleh berdiri hahahaha... Terus saya lepak kejap bersila kat sana.

Bila saya dah ok sikit. Baru perasan byk pelancong tgh snap gambar saya hahahaha dem. Kalau tahu dorang snap gambar harus la saya kontrol ayu walaupun gigil. Mencik.

Ok saya akan update semua aktiviti saya kat sini (Bali) di twitter saya. So follow saya ye :) www.twitter.com/viruspadu


Ok tata


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 komen[s]:

marinahunny said... [Reply to Comments]

tahniah..hahahhaa

A.I said... [Reply to Comments]

perghhhhhhhhh!!!!! dahsyatnye kau jemah. kalau aku, mmg x sanggup le wei. kejung!!

cik puan apel said... [Reply to Comments]

Gileeeer ah kak jemah!Kite lalu kat sebelah slingshot tuh pun dah seeeriau!DASAT!Syabassss ar kak jemah!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^