Follow Viruspadu

Wednesday, July 20, 2011

Arissa pakai baby romper

Arissa's Choice selalu update stock baru. Saya sajes korang follow dia sebab senang nak tahu apa stock baru dia kan. Dan boleh tahan la harga2 yang dia offer, murah jugak :) yang penting kualiti macam baby romper ni.

baby romper set sesuai dijadikan hadiah untuk family atau kawan-kawan yang baru dapat baby. untuk baby sendiri pun bole jugak ^_^. sesuai untuk baby berumur 0 - 6 bulan. terdapat 4 helai romper berlainan warna dan corak serta 6 pasang stokin yang cantik-cantik. ada set untuk baby girl dan juga baby boy.

baby girl
KOD: RG 02
baby boy
KOD: RB 01  
 
HARGA: RM 55 (tak termasuk pos)
SIZE: 1Y, 2Y, 3Y

 
UNTUK TEMPAHAN, SILA KLIK SINI ^_^

Dan Arissa's Choice adalah pemborong Holabebe pyjamas tau. Kalau korang nak masuk contest boleh la beli baju holabebe pyjamas dari diorang.

ok tata.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^