Follow Viruspadu

Monday, July 11, 2011

Ayam

Mengantuk dan letih.

So bila mengantih (mengantuk dan letih hahaha), perkara pertama yang saya fikir adalah jap lagi naik bas nak tido. Giler best tido dalam bas ok. Macam tido dalam buai kekeke. So bila sampai2 opis pun... mata mamaiiii je. Jalan pun main tolak-tolak kaki je. Melintas pun dah seumpaya seekor ayam HAHAHA. Ingat tak iklan apatah dulu "Jangan melintas seperti seekor ayam" .. Pandang kanan kiri kanan ke mcm tu ntah.

Mujur la, umur panjang. (syukur alhamdulilah) Hati suruh kaki berhenti melangkah. Betul2 ada kereta berjalan masa saya nak melintas phewwwww... terus segar bijik mata hikhik. Lalu kena sound kena abang polisi

"dik bahaya dik, main jalan je, ingat jejantas ke?" ~ dalam nada bergurau
"hehe ngantuk la bang" ~malewww

Maka, igtlah. Jangan nak feeling ayam #tetiba walaupun tengah mengantuk gilerrrrrrrr keh keh. Korang pernah alami pengalaman cenggini?

Apakehal kakjem buat entry ayam pepagi ni kan.

Assalamualaikum Semua :) Selamat pagi. Selamat hari Senayan (Isnin). Mulakan minggu ini dengan hati yang gembira ye. Caiyok caiyok... Jom buat kerja.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^