Follow Viruspadu

Wednesday, July 27, 2011

Bali Day 1 - Slingshot

Lepas kitorang check-in bilik segala then rehat-rehat about 1 hour macam tu. Kitorang terus jumpa balik. Maksud saya adalah saya dan andrew lah. Sebab kitorang kan just ada 6 hari lebih kurang kan tapi kitorang ada banyak task kena habiskan. Makanyaaa... masa untuk shopping tak tahu le ada ke tidak tsk tsk tsk. Masa untuk telek belek barang2 pun tak tahu le ada ke tidak. Misal kata saya tak dapat belikan apa2 cenderahati harap maafkan ye. :( Memang pack giler ok.

Disebabkan jadual yang agak pack dan Slingshot ni beroperasi waktu malam. So kitorang decide untuk buat slingshot terus la. Saya sebenarnya bukannya tahu slingshot tu apa hahaha. main cakap ok je. Saya tanya je andrew apakebendanya Slingshot ni kan. Then dia bagitahu saya yang macam bola melantun lantun. Then i was like ok ok hahaha. Dengar macam best gila kan bola melantun lantun hahaha.

Daripada hotel kitorang naik teksi datang sini kena dalan RP15,000 rasanya.

So bila sampai2 je kat sini, saya pun oooooooooooooo macam ni ke Slingshot. Ok. Ok. Ok. Ok. OK. hahahaha sebenarnya nak cakap tak K.O tapi tak boleh berbuat demikian rite. So memang kena cakap OK jugak. Kau memang takde alasan boleh bikin lagi kakjem hahaha. Dem. hahaha.


Dan apabila berasa neves otometik suara jugak menjadi lebih doraemon hahaha. Saya sendiri tak tahu kenapa terjadi begitu... hahahaha

So macam ni la harga dia kalau korang nak try naik jugak. Tapinya harus ke Bali dulu yang bapak bapak ibuk ibuk hehehe
KISS YOUR ARSE GOODBYE HAHAHA

Apa-apa hal kena isi borang insurans dulu kot... saya rasa ini insuran la, ntah la dah lupa sebab neves melampau. Tapi kalau neves pun muka kena senyum ok

Ok ini video saya buat Slingshot... korang tengok aje tp usah gelakkan ya. kalau tidakkkk AWASSSS luk. (video masih tgh upload, nanti dah setel saya letak sini ek... )


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

KSWSK said... [Reply to Comments]

ni yg mcm kat sunway lagoon tu ker?

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

x nak naik tak boleh ker?? hehehe

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

perghhh...bende ni yg ley wat jantung paru2 sume tcabut nih...adehh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^