Follow Viruspadu

Thursday, July 28, 2011

Bali Day 1 - Video Slingshot

Akhirnya berjaya upload video saya buat slingshot untuk tatapan korang :p... Saya pun pelik kenapa suara saya jadi macam tu hahaha. Mungkin sebab cemas (alasan)








Kalau nak tgk saya update live aktiviti saya di Bali, follow saya di twitter ye

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

14 komen[s]:

asyiqin nasir said... [Reply to Comments]

pergh...besh la

Suliana said... [Reply to Comments]

takutnya kak jem!!! tak rela sy naik benda cam ni.. naik funfair punya pun dah serik.. haha.. tahniah la kak jem, mmg berani :-)

A.I said... [Reply to Comments]

Kau giler jemah! aku yg tgk ni pon terjerit2 takut. seriau mak!

AzuraNizam said... [Reply to Comments]

kak jem..bestnye naik slingshot..harap kak jem dapat update brapa bayran setiap game/challenge yang kak jem buat..senang utk dijadikan rujukan..thanks kak jem..kak jem rocks..saya ada msg kat twitter tp kak jem dah unfollow saya..sob sob sob..sedih..

athirah said... [Reply to Comments]

seronoknye dapat pergi bali !



visit my page if u like
http://athirahshariffudin.blogspot.com/

KSWSK said... [Reply to Comments]

ni lau giler tension sesuai naik ni..leh jerit puas2...

dd dudu said... [Reply to Comments]

tekejut saya masa first lambungan tu. haha terus menjerit kecik kat dlm ofis ni haa kui2

edrina said... [Reply to Comments]

Hahaha.. betul2 pengalaman lah kan.. untung vp boleh buat macam2.. semua tu pengalaman tu.. best!

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

wuaaa.....N yg meremanggg kak..

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

"ya Allah.... apa aku buat niii"

hahahhaha lawak ok kak jem. lawakkkk. baru sedar ye?

syeeda11 said... [Reply to Comments]

best nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. harus cuba next year kesana..kekekekeke..btw kak jem,andrew sangat cute..say hai to him..hahahahaaa

p/s: tak sia2 vote kamu..kamu mmg terbaik laaaaaa

mekchu said... [Reply to Comments]

dah tgk bersama-sama budak opis... dan semua sangat kagummmmmmm... (tak muntah ke lepas tu?)

laloque said... [Reply to Comments]

bidio menyelam scuba xde ke???

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

huitt ngerinya kak jem... melambung kemain laju naik ke atas tuh!

serammmmm







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^