Follow Viruspadu

Monday, July 18, 2011

Bloggers without Borders - Saya Nak Pergi Bali :)

Saya kannn...

Saya kannnnnnnnn...

Saya kannnnnnnnnnnnnnnnn...

Nak pegi Bali tauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Korang nak tengok tak kakjem buat aktiviti-aktiviti yang tak mungkin perempuan lemah gemalai macam kakjem ni buat. Seperti cuci pinggan mangkok dan menyidai kain di jemuran HAHAHA. Tak. Bukan aktiviti macam tu hehehe. Maksudnya aktiviti lasak yang adventure ke apa ke? Korang boleh request :)

Kot2 Kakjem boleh buat apa je permintaan korang kat Bali nun...

Makanyaaa... kalau nak tengok ahkak korang yang selalu sesat mencari jalan pulang ni buat sesuatu yang gila-gila or maybe korang teringin nak tengok kakjem karaoke #tetiba. VOTE Viruspadu tauuuuuuu...

Dengan itu, sebab saya nak pegi Bali. Maka saya telah membuat video ini. Sila tengok dan amati hehe dan lepas tu terus VOTE kat sini (Link to : http://www.nowyoucan.my/collaborate.html#pdr). Kalau tak VOTE #sentaphatimaknak.

http://www.youtube.com/watch?v=HNTCyu6_i9g&feature=player_embedded#at=39




Nanti kalau saya pegi Bali #berangan. Saya update setiap aktiviti saya tau. Saya twit, saya update blog. semua pakaiiiiiiii Hotlink Prepaid Data Roaming ( http://www.nowyoucan.my/).

Terbahekkkkkkkkkk



1. Klik Vote Now


2. Klik warna merah yang anak panah tu

Nampak tak? nama kakjem


Klik Nama Viruspadu dalam "bola-bola api"

 Dan VOTE :)

Senang je kan...


Terima kasih koranggggggggg... Cemolot sikit :p



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

11 komen[s]:

deqlis said... [Reply to Comments]

salam kenai..
deqlis singgah adari Nuff. Tahniah terpilih.. sy baru merangkak beberapa bulan shj dgn Nuff.. wish me luck;-)

http://ellismelia.blogspot.com

sweethOneY said... [Reply to Comments]

mmuahhhhh :P

dah vote akak, go go goooo !!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

eh kak baru nk vote, jenuh cari kenapakah tidak jumpa bebola api ituuuu

sweethOneY said... [Reply to Comments]

ok dah jumpa :P

kih3 spam kotak komen plak

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

ohhh.... beginikah suara kak jemah??? sy adalah tdk fokus kpd isi kata2 tp lbh fokus mdengar suara merdu kak jemah... auwww... =)

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

ohhh.... beginikah suara kak jemah??? sy adalah tdk fokus kpd isi kata2 tp lbh fokus mdengar suara merdu kak jemah... auwww... =)

tomatokering :) said... [Reply to Comments]

gudluk ahkak ! tomato sokong .. hihi ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

good luck vp..muahh

Alyza said... [Reply to Comments]

gudluck kak...kalo dapat pegi, belikan ole2 utk sye...hehehee...

Siti Kartini said... [Reply to Comments]

dah kakjem :)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mmuahh3!!! (cemolot) ha3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^