Follow Viruspadu

Thursday, July 14, 2011

Bola Semalam

Siapa tengok?

4-0 kan? ke saya silap kekeke.

En.laloque bgtau pg tadi, 4-0. Saya tengok sekejap aje uols. Tak tahan tengok lama-lama.

Saya ada masalah tengok bola. Sebab nanti saya mesti over giler HAHAHA. Semalam tengok pun saya tak terpekik2 dah.

'cepatttttttttt cepatttttttttttttttttttttt tendang bola tuu"
"ahhhhh tidak tidakkkkkkkk cepat..."
oh jangan golll... oh plisss"
"haaa cepat ... kedepan sikittt"




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

rara pinkmafia said... [Reply to Comments]

td kat hot kecoh gak pasal tu,kata penuh penyokong sana even kat negara sndiri.

ArELeEz said... [Reply to Comments]

owh.. ingatkan tgk kat astro. my 'sayang' poyos jer nak cop remote astro tp, lepas tu kuchiwa sbb nan ado live! ha3.. amik! ;P

Eisha said... [Reply to Comments]

tgk kat mana? ada live ke?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^