Follow Viruspadu

Saturday, July 09, 2011

Bora Asmara

Saya di Bora Asmara semalam :)

Terima kasih Marie France Bodyline, event semalam ramai tegur perubahan saya, dorang kata saya nampak kurus dan makin tinggiiii hehehe... eh dah macam iklan pulak hahaha... tapi memang puas hati giler lah... baru 8 sesi tu :p. Dah alang2 ni, Jangan lupa vote saya tau...

Entry penuh Event kesedaran No Added Sugar ni akan menyusul nanti ye :)



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

i'm one of them..yup,u look more beautiful/slim.... kalau ada budget,nak buat juga la untuk wifey..

peej said... [Reply to Comments]

memang nampak pun kurus ok.

ibunaznoy said... [Reply to Comments]

salam,pinknya kat sini..nice!!byk info brguna juga..nmpak blog ni kat nuffnang..tahniah!!
kalo sudi,singgah blog sy yg msh byk kne blaja tu..

p/s:mmg nmpk kurus brbanding gmbr trdahulu ^_^







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^