Follow Viruspadu

Saturday, July 23, 2011

Cuti-cuti Malaysia

Saya di cherating sekarang bersama keluarga tersayang :)

Oyye. semalam adalah tidak berkesempatan nak bagi tahu korang yang saya menang Hotlink Now You Can. Dan saya akan ke Bali pada hari Isnin ni.

Tak tahu macam mana nak ucap terima kasih kat semorang yang undi saya :). Giler punya terharu okeh.

Entry penuh pasal kemenangan ni maybe esok la kot saya publish bila saya pulang dari cherating okey :)

Terima kasih korangggggggg

Muah muah muah




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 komen[s]:

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

kak vp menang lagi.. tahniah!!

vagg© said... [Reply to Comments]

sukaaaaaaaaaaaaaaaa. congratsssssss

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

tahniah..nak kim ole2...fridge magnet ngan keychain,bleh?

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

jemah,
nak fridge magnet dari bali tau... tak kira nak jugak.. lambat bagi pun tak per lah...hahahahahha

ingat i hari2 mau okeh..

selamat bercuti

Nanak said... [Reply to Comments]

tahniah kak vp..enjoy ur holiday..nak ole2 dari bali boleh?eheheee

Mya said... [Reply to Comments]

sama-sama..
dan tahniah!!

CT said... [Reply to Comments]

CONGRATS YA...BESTNYA







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^