Follow Viruspadu

Friday, July 15, 2011

David Archuleta's 2011 Asia Tour Concert at Stadium Negara

 [entry baru kat bawah ye]

Nak tak tiket David Archuleta's 2011 Asia Tour Concert kat Stadium Negara?

Saya ada 1 tiket untuk korang tau...

Terima kasih Sony Music

David Archuleta :p



Date: Tuesday (26th July)
Time: 8PM
Venue: Stadium Negara

Disebabkan korang semua selalu layan permintaan saya mintak tolong VOTE saya la apa la... Tengs sangat-sangat tau. So kalau korang nak tiket ni, just tinggalkan komen kat entry ni. Saya akan pilih secara random. Komen Nama korang dan Alamat emel korang sekali ye :) Dan sila komen sebelum 17 Julai 2011. Saya just ada 1 tiket yang bernilai RM90 untuk korang. Tapi kalau pegi sorang tentu tak syok kan. Korang boleh Klik sini kalau nak beli tiket untuk member / pasangan. So dah untung 1 tiket dah :)

Terima kasih Sony Music 

Ok korang

Just komen: Nama dan Emel Add sajork ok. Nanti pengkomen bertuah saya akan emel korang macam mana nak amik tiket ya :)



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

8 komen[s]:

MyLara Sarah Cullen said... [Reply to Comments]

saya!!!

MySaRaH

my_sarah4@yahoo.com

^_^ mau tiket periiiiiiiiiiiii

ddaooze said... [Reply to Comments]

disebabkan ari ni beseday saya 12/7 ..naklah komen kikiki ddaooze@yahoo.com -> firdaus

FatinSyahirah said... [Reply to Comments]

yey!
fatin syahirah

farah_aquarius90@yahoo.co.uk

Nina Zee said... [Reply to Comments]

Nuranira

anyrazee@gmail.com

fatiha mazlam said... [Reply to Comments]

nak nak !

fatiha
sephia_me@yahoo.com

FieZa9 said... [Reply to Comments]

Fieza9, fieza9@gmail.com (:

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

Yana, eyanacomey@gmail.com Tq kak VP!! =)

mrs puex said... [Reply to Comments]

salam..

tumpang lalu dr org kg cheras baru..hihih..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^