Follow Viruspadu

Sunday, July 17, 2011

Jalan-jalan MV

Sabtu lepas saya adalah kerja. Saya memang suka kerja hari sabtu... sukaaaa sangat sangat #TDDMKA . Terus feeling-feeling menjadi calon Anugerah Khidmat Cemerlang okeh hahaha padahalllll....

Disebabkan kerja, so anak-anak mintak tolong mertua tengokkan, so en.laloque hantar la saya pergi kerja. Sebab sabtu tak tahu pulak bas sks tu pegi ke idak jalan duta kan haha. So kena la bermanjaan2 dengan en.laloque. Sebenarnya nak bawak anak-anak pun aci je kot. Tapi osah la depa bosan giler lak terkurung dalam kereta patah balik patah balik je kan. Baik dorang bermanja2 dengan nenek. So kitorang pun feeling2 pasangan berchenta lah hahahaha.

Lepas en.laloque hantar saya, dia pegi the mines. Jenjalan. Sebab takkan dia nak balik seremban kot, nnt nak jemput saya pulak kan.

Alhamdulilah, kerja saya berjalan lancar, tak macam bulan lepas masa saya kerja sabtu jugak, kena stay sampai ke malam. menangis ok. Kali ni ok la, selesai seperti yang dirancang. Dan lepas tu ehem ehem kitorang punya rancangan pun berjalan lancar keh keh kehhhhhh... rancangannya adalah, kalau betul keje setel seperti yang dirancang maka kita singgah midvalley... lalalalalala

saya sebenarnya nak beli lipstik je weiii... boleh tak lipstik saya dah habis?. cipta rekod betul lah. tapi over kan, demi sebatang lipstik sampai nak ke mV koo... hahaha. Ngadessss...

Sebelum menyopping, kita makan duluuuuuuu... duluuuuuu lagi saya teringin nak ajak en.laloque makan kat sini, sebab nak suh en.laloque rasa otak-otak dia :). Dulu masa saya makan dengan opismate saya, rasa sedapppppppppppp giler. tu pasal nak ajak tuuu
 Madan Kwan's

Handbag Hanger benda wajib ada :) ...

Apa yang kitorang order lalalalala



Tattt tadaaaaaaaaaaaaaaa.... otak-otak yang diidamkan

Saya cerita kemain menggunung tinggi ok kat en.laloque kesedapan otak-otak ni. Sekali makan........... oh tidakkkkkk.... tak umph macam dulu la. frust la pulak. Selalu macam tu kan, kalau kita nak suruh orang rasa makanan tu sedap, sekali time tu pulak tak sedap kan.


 Operasi mencari lipstik

Dan akhirnya bukan lipstik je di bawak balik, malah ................................ (jangan isi tempat kosong tidak lebih 120 patah perkataan hahaha)


dan lepas selesai menyopping terus pulang ke cheras. lepak kejap. terus balik rantau jemput anak-anak. lepak kejap. terus pulang seremban. phewwwwwwwww.



pesanan: kalau pegi midV, rasanya lagi elok kalau korang bawak telekong sendiri :p




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Dee said... [Reply to Comments]

pegi mana2 pun eloklah bwk telekung sendiri terjamin kebersihannya..

vp..napa tak rasa sagu gula melaka madam kwan dan nasi bojarinya..itu lebih sedap..hehehe..

atty's said... [Reply to Comments]

apalah mah rembat tu eh..

kalau alamanda pun baik bawak telekung sendiri..ingat nak beli handbag baru ar..yg leh muat ltk telekung..

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

hahaha...lebih dr lpstick la tuh..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^