Follow Viruspadu

Thursday, July 21, 2011

Jumaat ni adalah Hari Dragon Ball

Waktu berjimba adalah kembali yahoooooooooooo...
Saya ada enam orang adik beradik perempuan dan sorang ipar perempuan yang dah anggap macam adik beradik sendiri. Maka kami ada 7 orang beradiks perempuan. Maka kami adalah dragon ball (eh macam penah baca ayat ni kat featured blogger nuffnang hahaha). Ini adalah kitorang adikberadiks berjimba part 1. sanggup kitorang amik cuti semata2 nak luangkan masa bersama gitewwww.

Gambar-gambar kenangan terlampau kekdahnya. Tengok je rasa nak senyum.


ceera, kakcik, kaklang, akak, ieda, sepet n kakjemah :)


 
 

7 orang kami.

So, lepas berjimba part 1. kitorang memang ada plan nak sambung part 2 masa cuti hujung tahun. tapi banyak pulak hal dia. so tangguh2 la.
So diskas punya diskas. masing-masing kata nak buat SPA. tapi SPA biasanya mahal kan. Saya pun apa lagi. Mendapat satu idea. tinggggggggg (bunyi idea datang)

MILKADEAL... yeayyy...

terus surfing. sekali nampak ni

RM48 instead of RM480 for Full Aromatherapy Hot Stone Massage + Vitamin C Treatment + Eye & Neck Treatment + Ear Candling (3 hours of pampering) at Nuphase Beauty, Subang Jaya [90% OFF]


Giler ko... daripada RM480 bayar RM48 je okeh. Terus bayar untuk 7 orang hahaha. Untung giler kan. (sponsored by ceeramoon)

Saya perasan, kalau saya tulis kat fb yang saya nak pegi facial je, kadang2 ada yang mengeluh mcm tak mampu nak merasa pegi facial kan sebab mahal. Tapi kalau kat milkadeal ni, korang tengok je offer dia. kadang2 daripada RM3ratus tu korang bayar RM30 je. saya rasa semua orang mampu nak manjakan diri.

macam sekarang pun, boleh dikatakan hari2 saya telek milkadeal tu nak tgk apa offer menarik hikhikhik. Kalau korang nak beli korang kena register dulu tau. Klik sini kalau nak register key

3 jam wei SPA kitorang tu, tp sorang bayar RM48 je hahaha. TERBAHEKKKKKKKKK bukan.

Tak sabar tunggu Jumaat ni :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

zana said... [Reply to Comments]

kak lenkali nak pi ajak la sy skali...

ita citot said... [Reply to Comments]

akak try bukak laman web weBUY plak. kat situ pon offer dia murah2 gak ;)

~NieZa~ said... [Reply to Comments]

bestnya..rmai adk bradik pmpuan......^^







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^