Follow Viruspadu

Friday, July 08, 2011

Kesian :p

Semalam appoinment saya dengan Marie France lagi hehehe I likeeeeee bebeh. So macam biasalah sepatutnya lepas kerja saya terus pegi OU naik teksi. Tapi masa tengah rileks2 buat kerja (rileks keeeeeewwwww) tetiba dpt sms dari suami. Dia kata biar dia jemput saya kat office. Yahooooooooooooooooooo best giler. Sebenarnya selasa lepas saya naik teksi, lepas tu saya takut. Ada la cerita pasal teksi tu. Saya ritu ada buat entry pasal tu, tp last2 simpan dalam draf je. Malas pulak nak publish haha. Terima kasih en.laloque sebab prihatinnnn sangat :p tapi tu la, kebetulan semalam dia cuti, so aci la dia manja2kan bini dia kan :p. kalau kerja tak dapat lahhhh

"nanti masa mama kat dalam, papa ok ke jaga anak-anak? papa nak bawak ke mana?
"pandai2 ler nanti"

ok legaaaaaaa... yes, en.laloque kan lagi cekap jaga anak berbanding bini dia. Kalau saya jaga sorang2 kat pasaraya beso gini mungkin dah jadi hulk dah. kurang sabar.

Tadi saya bukak blog en.laloque tengok dia post entry gambar anak2 dah macam ni dah hahaha...
hahahaha... boleh la en.laloque bersabar tengok anak2 mcm ni hahaha



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

yana2605 said... [Reply to Comments]

citer la kak pasal teksi tue..boleh jadi pengajaran kat semua org...kan pe..sy yakin ramai yg da citer pasal teksi nie..sy pn da citer gak...if klu kita tak berhati-hati kita kan jadi mangsa...

nydia-mama akif said... [Reply to Comments]

salam kenalan...
punye la saya telek mane anak2 u ni, dah lama baru nampak dah terlepek atas kusi tu rupenye, ya allah , terus gelak besar saya sesorg...kelakarnyeeeeeee.......

honey amour said... [Reply to Comments]

hahaha..ok letew...rilek2 kat shopping mall :))

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

selalu memang lelaki lebih sabar jaga anak..husband saya pun macam tu..

peej said... [Reply to Comments]

mula2 ingat apa la gambar kosong ditepek ni. rupanya sorang sana sorang sini. haha. kelakar. pening kan.

lily lotus said... [Reply to Comments]

apak mithali :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^