Follow Viruspadu

Wednesday, July 20, 2011

Last Day

Tengs sepet dan ceera tolong promote vote saya kat HOTLINK NOW YOU CAN. hari ni last day wut wuttttt...

So nah ni saya kopipes ayat dorang hehehe...

VOTE VIRUSPADU ye :)

SEPET88


Entry pendek... Tolong Vote kakak saya. sikit je lagi dia nak menang tu..hehe! dia nak pergi bali...selama 7 hari berturut2...mesti korang macam tak percaya kan yang viruspadu yang lemah gemalai dan lembik tu nak buat samting advanture kat sana..dia tu memang la lembik sejak2 dah kawen...ala tu bukan lembik sebenarnya..itu manja + mengada2, sebenarnya dia adalah yang paling STRONG time kat sekolah, dari sekolah rendah, menengah sampai la kat UUM dulu...

yang aku tau dulu...viruspadu ni dia aktif main hoki, setakat kaki lebam2 terkena kayu hoki tu biasa dah kot, memang dia main hoki la power, sebab dia tak berapa gemar main bola jaring, dia kata macam terlalu perempuan (boleh??)

then time kat UUM dulu, dia aktif main kayak, siap dapat piala emas okey, bukan satu, tapi banyak kot...aku tak sure la kenapa sekarang ni dia lembik semacam..hahaha! mesti korang tak caya an an annnnnn...

okey kalau tak caya, boleh la vote viruspadu, dan kalau dia menang, dia boleh buktikan sendiri kat korang betapa gagahnya dia dulu....harini last day tau..pelis pelis....

so mintak sangat bagi peluang kat akak aku buktikan yang perempuan pun boleh buat aktiviti yang mencabar....kan kan kan...

Jom la vote, kalau dia dapat pegi bali...then balik, kita boleh pau dia barang2 dari bali....pastu suruh dia buat kontest menang barangan dari bali...kan..ahaks!! takpe nanti kalau dia menang, aku yang akan paksa dia beli samting untuk korang naaa :)

Vote tau jangan tak vote!!

macam mana nak vote..klik SINI SINI atau SINI

************

CEERA
Bagi aku masa 5 minit korang untuk seketika.
Ok 10 minit paling lama.
Nak mintak tolong korang untuk vote for viruspadu.
Hahaha kitorang nie tak abis2 mintak vote kan, tapi tak jugak menang...
Sebab tak menang2 la aku harap kali nie kak jem berjaya untuk menang untuk pergi ke bali.

Ye uols. Pergi bali untuk buat aktiviti adventure. Bukan senang ko nak tengok kak jem buat aktiviti ganas. Dia kan wanita yang lembik...

Ok dulu dia tak lembik. Dulu dia siap berkayak bagai.
Kalau ikut sebenarnya, aku lagi lembik dari dia. Penakut buat aktiviti yang berbahaya nie. Kira dia sebenarnya nampak saja lembik di luar, tapi sebenarnya keras di dalam.

Ko suruh je dia buat water rafting segala bagai, pasti dia boleh buat. Serius!

Dengan itu.
Sapa yang dah vote boleh vote lagi sekali. Sebab rupanya hari2 boleh vote. Coi. Ku pikirkan boleh vote sekali ajer....

Aku ada 3k followers kan.
Paling2 seratus dari korang tolong la vote.
Korang kan baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
Selama nie korang email aku reply kan, ni aku suruh vote ajer... sambil mata kelip2...

Lepas tu nanti macam biasa la. Allow application dulu... kang just vote untuk viruspadu.
Terima kasih!

ops tarikh akhir adalah besok (20july), jadi sila vote skang dan besok pun vote jugak.
=P

note: ingat nak bagi something la kat readers aku. Hurmmm apa ye.

Love: Ceera =P


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

zureen said... [Reply to Comments]

kita dah vote lagi dah... nape tak bgtau boleh vote hari2.... rugi dah...

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

yup! i dah vote VP..

gud luck!

ida napi said... [Reply to Comments]

ok dah vote dah..moga sukses vp...fighting!! [ala2 korean gitu..hehehe]

syahed© said... [Reply to Comments]

sy da vote..maka dgn ini kalo puan vp mng sila belikan sy hadiah dr bali k...nga³ ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^