Follow Viruspadu

Friday, July 22, 2011

Macam2 cerita aci ke idok?

1. Name card
Yeay... Name card saya baru udah siap.

Seingat saya, sejak saya masuk keje ni. Tiap kali tukar opis memang la kena tukar name card kan. Dannnn name card saya tak pernah habis hahaha. Opis lama kat putrajaya dulu punya namecard pun ada lagi 2 kotak kat rumah haha. Yang namecard seremban pun ada lagi banyak. Yang ni pulak yang terbaru hehehe.

Padahal aci je bagi orang bila orang datang opis tu, tapi saje pemalas kan. Nak bawak masuk dalam enbeg apatah lagi kekeke

Tapi kalau namecard sh0ppink memang habis sampai kena dua tiga kali print kekeke.

ok habis cerita tu.


2. Hari Dragon Ball

hari ni kann...
hari ni kannnnnn..

dragon ball tidak bersatu lagi sebab ada satu bijik dah tertinggal kat opis uwaaaaaaaaaa... saya la tu. tsk.
terpaksa cancel sebab ada urusan lain. waaaaaaaaaa jelesnya. mintak2 dorang tak snap gambar banyak2 lalu letak dalam blog lalu saya baca. uwaaaaaaaa menangisi ok.

takpe. kita hanya merancang. perancangan terbaik tetap dari Dia.

:)


3. Milkadeal
Tadi tengok ada offer urut. Ya bestnyaaaaaaaaa...RM57 je daripada RM187 kat Oriental SPA.

30 minutes Foot Reflexology
30 minutes Head, Shoulder & Back Massage
10 minutes Aroma Footbath
60 minutes facilities usage

Badan adalah sangat penat dengan tak boleh blah sekali. Ok memang kena pegi.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

~~lyna~~ said... [Reply to Comments]

salam kak jem, kak jem skg keje kt mane?cam payah je kite tgk, dr seremban nk ke kl hari2...huhu

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sama la kita kak jem.. name card tu elok jer tak berusik hihi malas ar nak kasi kat org.. nanti org carik kite.. tak moo hahaha

saiazuan said... [Reply to Comments]

tak pernah ada namecard sndri lg.. :)

Saliza said... [Reply to Comments]

oh citer pasal name card tadi baru sudah menempah untuk bos dah bebdk baru opis.

jenuh jugak sbb yg nih bos nak design baru huhu

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

N sejak masuk...x smpat2 nk wat namecard lg..ble g kursus...malu jekk x de namecard...huhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^