Follow Viruspadu

Thursday, July 14, 2011

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST!

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST!
MEMANGI IPOD TOUCH 8GB. POSE, CLICK and WIN!



Assalamualaikum dan hai semua. Kami adalah dari Sh0ppink.com dan nini3posen.com (kedai3posen).

Ya..kami di sini membawakan anda HOLABEBE PYJAMAS (ORIGINAL)! Untuk memperkenalkan anda dengannya di samping memberikan anda tawaran yang sangat ‘cool’! Cool, bebeh. Cool.

Tak perlu panjang cerita, untuk semua pelanggan yang sentiasa menyokong kami, contest ini untuk anda. Dah baca tajuk atas tu kan? Ya, sertai contest ini dan ada berpeluang memenangi BRAND NEW IPOD TOUCH 8GB. Tak ke cool tu?? Oh yeahh.


hola32

Jom tengok terma dan syaratnya.


TERMA DAN SYARAT






1. KELAYAKAN

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST terbuka kepada semua pelanggan Sh0ppink.com, nini3posen.com (kedai3posen) dan semua pelanggan kepada pemborong HOLABEBE PYJAMAS di Sh0ppink.com.
Para pelanggan perlu membeli SEKURANG-KURANGNYA, DUA (2) pasang HOLABEBE PYJAMAS daripada Sh0ppink.com, nini3posen.com (kedai3posen) atau pemborong HOLABEBE PYJAMAS di Sh0ppink.com untuk melayakkan diri untuk menyertai pertandingan ini.

Ahli keluarga Sh0ppink.com, nini3posen.com (kedai3posen) atau pemborong HOLABEBE PYJAMAS di Sh0ppink.com.juga boleh menyertai pertandingan ini! Asalkan pembelian HOLABEBE PYJAMAS adalah daripada online store kami, anda boleh join contest ni, ya.


2. TEMPOH PERTANDINGAN

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST bermula pada 12 Julai 2011 dan berlangsung sehingga 31 Julai 2011.
Pertandingan akan berakhir pada 31 Julai 2011 dan sebarang penyertaan yang diterima selepas tarikh yang disebutkan ini tidak akan dilayan.
Sesi mengundi (voting session) akan bermula pada jam 12.00 am, 1 ogos 2011 dan berakhir pada jam 11.59 pm, 14 Ogos 2011.


3. PENYERTAAN PERTANDINGAN

Setelah anda membeli HOLABEBE pyjamas daripada kami, ‘capture’kan dan pilih SATU (1, yang terbaik) daripada foto-foto anak anda memakai dan menggayakan HOLABEBE PYJAMAS dengan gaya yang paling cute, kreatif dan comel!

Hantarkan foto penyertaan anda ke [shop.at.sh0ppink@gmail.com] (pastikan email address adalah betul. perkataan 'sh0ppink' menggunakan nombor '0', bukan huruf o, jangan tersilap taip, ya) berserta butiran penting seperti Nama Ibu/Bapa, Nama Anak sedikit keterangan untuk gambar tersebut. Kami akan memuat naik (upload) foto tersebut ke album THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST di Facebook Page Sh0ppink untuk langkah seterusnya.
Oh ya! Foto anda haruslah ASLI, tanpa ‘COPY AND PASTE’. Ingat tu.



4. PEMILIHAN PEMENANG

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan UNDIAN.
Di sini anda harus berusaha sikit untuk invite kawan-kawan, family dan semua di Facebook untuk UNDI foto terbaik anda (foto anak anda la kan  ) dengan klik butang ‘LIKE’ pada foto berkenaan.
Foto yang mendapat jumlah undian (‘LIKE’) tertinggi akan menjadi pemenang.
Jika bilangan UNDIAN adalah sama bagi dua (2) atau lebih peserta, pemilihan pemenang adalah tertakluk kepada keputusan PENGANJUR THE MOST ADORABLE KID WITHHOLABEBE PYJAMAS CONTEST.


5. PENGHAKIMAN

Dengan menyertai pertandingan ini, peserta bersetuju untuk terikat dengan Terma dan Syarat pertandingan. Keputusan hakim/penganjur adalah muktamad. Segala bantahan/surat menyurat tidak akan dilayan.


6. PEMBERITAHUAN TENTANG PEMENANG

Pemenang THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST akan dimaklumkan di Sh0ppink Facebook Page pada tarikh yang akan diberitahu kelak. Walau bagaimanapun, kami mempunyai hak untuk menggunakan apa sahaja cara/medium yang difikirkan sesuai dan relevan untuk mengumumkan pemenang pertandingan ini.



7. PEMENANG/HADIAH PERTANDINGAN

Pemenang (HANYA SEORANG PEMENANG) akan membawa pulang BRAND NEW IPOD TOUCH 8GB. Hadiah tidak akan ditukar dengan wang tunai.



8. PUBLISITI

Sh0ppink.com dan nini3posen.com (kedai3posen) bersama penganjur kami/dealer utama HOLABEBE PYJAMAS mempunyai hak untuk menggunakan nama, nama samaran, foto dan penyertaan peserta pertandingan untuk tujuan publisiti, pengiklanan and promosi di mana- mana media TANPA terlebih dahulu menerima persetujuan atau membuat pembayaran atau apa sahaja kepada peserta pertandingan ini.



9. KEPELBAGAIAN TERMA DAN SYARAT

Sh0ppink.com dan nini3posen.com (kedai3posen) bersama penganjur kami/dealer utama HOLABEBE PYJAMAS mempunyai hak untuk mengubah atau menambah Terma dan Syarat pertandingan pada bila- bila masa tanpa memberitahu terlebih dahulu dan peserta adalah terikat dengan perubahan atau penambahan itu.



10. LIABILITI

Sh0ppink.com dan nini3posen.com (kedai3posen) bersama penganjur kami/dealer utama HOLABEBE PYJAMAS S tidak bertanggungjawab ke atas ;

· Apa-apa kehilangan, kerosakan, kecederaan yang mungkin di alami oleh peserta atau mana-mana individu yang berkaitan dengan pertandingan ini.
· Apa-apa masalah teknikal yang mungkin menyebabkan kelewatan menghantar atau menerima penyertaan atau maklumat yang mungkin hasil daripada kegagalan ‘network’, komunikasi atau system dalam proses menyertai pertandingan ini.
· Apa-apa masalah teknikal termasuklah dalam pemberitahuan pemenang pertandingan, gangguan, kegagalan talian internet, kegagalan meng’akses’ atau apa-apaemungkinan hasil daripada fungsi ‘server’, virus atau apa-apa sahaja faktor di luar kawalan.



11. MAKLUMAT PENTING/ TAMBAHAN

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST dibawakan khas untuk semua pelanggan Sh0ppink.com, nini3posen.com (kedai3posen) dan semua pelanggan kepada pemborong HOLABEBE PYJAMAS di Sh0ppink.com.
Apa-apa keterangan lanjut, bantahan atau apa sahaja issue berkaitan haruslah dihantar kepada SPONSOR UTAMA/PENGANJUR kami di [shop.at.sh0ppink@gmail.com], DAN BUKAN KEPADA Sh0ppink.com, nini3posen.com (kedai3posen) atau kepada pemborong HOLABEBE PYJAMAS di Sh0ppink.com..

Ingin diberitahu bawah contest ini dianjurkan UNTUK 50 atau lebih penyertaan. Jika kurang daripada 50 penyertaan diterima, pertandingan ini tidak akan diteruskan. Oleh itu, adalah dinasihatkan kepada peserta- peserta untuk menghebahkan tentang contest ini supaya lebih ramai menyertainya. Lagi ramai lagi meriah! Lagi ramai yang menyertai, lagi cerah peluang anda untuk memenangi BRAND NEW IPOD TOUCH 8GB. Jadi, penting untuk memastikan contest ini akan diteruskan.


So apa tunggu lagi? Jom sertai THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST DAN MENANGI IPOD TOUCH 8GB. POSE, CLICK and WIN!



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^