Follow Viruspadu

Tuesday, July 19, 2011

Nak tengok tak?

Terima kasih korang yang sudi VOTE saya. Yang tak serik-serik VOTE saya. Selalu layan permintaan saya untuk VOTE-VoTE hehehe...Korang memang the best lah. Korang selalu bagi semangat kat saya hehe. Walaupun saya pun takut sebenarnya hahaha

http://www.nowyoucan.my/collab​orate.html#/pdr/vote

Kalau korang nak tengok aksi apa yang saya boleh buat kat Bali, VOTE sayaaa... VOTE berakhir 20hb ni tauuuu... RABU ni tauuu...

Untie dan Uncle, kakak dan abang, Jangan lupa VOTE mama saya yeeee...



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

saya dh vote ritu kak.. bleh vote berkali2 or sorang skali je?

viruspadu said... [Reply to Comments]

@sweethOneY

tak pasti boleh vote lebih dari sekali atau tak hehe. ce try klik tengok haha

Bui Junaidi said... [Reply to Comments]

bui dtg follow..hehe
seronok sbb dpt no 1977,tahun lahir bui ni..*_*







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^