Follow Viruspadu

Monday, July 04, 2011

Pengajaran Seumur Hidup

Minggu lepas, saya dan anak-anak follow en.laloque bbq dengan opismate dia. BBQ kat PD. Tepi laut kan. Konfem la seronok. Maksud saya anak-anak la seronok. Nisa lah insan paling xcited sekali. Sampai2 je terus nak tukar baju mandi

Masa ni tengah tunggu papa dia amik baju dalam kereta.

Mana nisa? dia dah berlari kedepan dah hahaha. takde makna dia nak tunggu mama dengan adik jalan terkedek2


nampak tak entry ni macam hilang punca :(

sebab saya sedang mencari kekuatan nak cerita kat korang peristiwa hitam tu. Nak tengok balik gambar2 aktiviti pun saya dah sentap dah. so saya letak gambar yang saya boleh tengok je skrg. sedih gilerrrrrr... eeee tak terbayanglah...

InsyaAllah kalau saya bersedia kang, saya cerita kat korang ek. 
Mungkin boleh jadi pengajaran untuk kita bersama.



Mama AleshaAn-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 



www.facebook.com/viruspadu

13 komen[s]:

stormz said... [Reply to Comments]

ape jd kak ms kt situ?

Nana Aziz said... [Reply to Comments]

what happened kak?

mekchu said... [Reply to Comments]

nisa ke? alamak... alamak.. kan hari tu dah pernah bawak tepi laut..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

akak napeeeee... citer la :(

atty's said... [Reply to Comments]

kenapa ni..tp cam leh agak je..

tulip said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

tetap sabar menunggu.....hehehe...cepatt aaa citerrrr...hwaaaaa

aishah jamrek said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
aishah jamrek said... [Reply to Comments]

kak, cer cite..cer cite...

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said... [Reply to Comments]

Kak.. Akk buat sy berdebar2lahhh.. Xsabo nk tggu cite

oneyani said... [Reply to Comments]

nape ni?nisa hampir lemas ke nape?ce citer ce citer

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

apa jadi?nisa terjun terus dlm air ke?

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

kenapa? apa yg terjadi kat situ?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^