Follow Viruspadu

Saturday, July 30, 2011

Rancang Percutian :)

Hari tu, ada yang tanya saya macam mana saya rancang percutian saya. Sebab selalu nampak saya pegi bercuti dengan keluarga kan.

Ok selain daripada saya tunggu pakej2 dari matta fair yang dapat bilik hotel hanya RM8 satu malam. Very the untung one kan. So salah satu cara kalau korang nak untung adalah Milkadeal tau

Kat Bali pun sempat kannnnnnnnn tengok Milkadeal hahaha. So tadi saya nampak offer ni

"RM118 instead of RM300 per person for 4D3N Chiang Mai Free & Easy; includes Hotel Accommodation + Airport Transfers from Lohas Travel & Media [61% OFF]"


Chiangmai

What You'll Get

4D3N Chiang Mai Free & Easy
2 Nights accommodation at Pornping Tower Hotel
1 Night accommodation at Star Hotel Chiang Mai
Airport Transfers

Best kannn... Saya siap subscribe http://milkadeal.com/ sbb bila ada offer baru je konfem dorang emel saya :) Kalau tak silap saya offer ni tinggal lg 2 hari kot.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Gerek Basikal said... [Reply to Comments]

Those who fail to plan will plan to fail







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^