Follow Viruspadu

Wednesday, July 13, 2011

Siapa lagi tinggi?

Ingat tak zaman kecik-kecik dulu, selalu lumba-lumba dengan adik beradik siapa tinggi dulu kan. Dulu kalau ukur tinggi selalu gaduh2 dengan abang ode saya hahaha. Terkenang betul. Kelakar je rasa. Pastu selalu conteng2 kasi tanda kat dinding kan, nama siapa untuk tinggi mana. Kan dulu macam best kan monitor tinggi sendiri. Pastu sekarang buat kat nisa pulak. Tiap kali lepas dia makan je saya cakap "eh kakak dah tinggi sikit lah" terus dia suka hahaha. Terus makan banyak. Saiko. 

Sekarang dah tak payah macam dulu lagi. Tak payah toreh2 dinding nak ukur tinggi kan. Sebab dah macam-macam adaaaaaaa dah. Arissa Choice ada jual Winnie The Pooh Height Measurement Ruler . Terbahek...Arissa Choice ni blogshop online kawan saya sebenarnya, kawan baik saya :). Klik sana kalau nak tengok macam-macam perkara comel seperti baju kanak-kanak dan baju kanak-kanak dan baju kanak-kanak dan tudung juga hehe .
Ukur tinggi anak anda dengan karakter Winnie The Pooh hingga ketinggian 140cm. COMEL gilerrrr

Terdapat pilihan:

Winnie the Pooh (Orange) - SOLD OUT
Tigger the Tiger (Yellow)
Eeyore the Donkey (Blue)
Moo Moo the Cow (Green) untuk anda.


Ada ruang untuk menyimpan foto anak anda sebagai kenangan di masa hadapan. Tali penggantung juga disediakan.





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^