Monday, July 04, 2011

Tapi

Itu adalah gambar langsir dalam bas.

Hari ni saya pergi kerja dengan semangat baru okeh. Almaklumlah pakai baju baru uols. Semangat dia lain sikit. Walaupun takde siapa pun perasan saya pakai baju baru, tapi takpe. Janji mek feeling haha.

Hari ni jugak saya terlewat punch out satu minit je. Saya punch jam 4.31. Kemain kartun lagi saya berjalan. Kain pulak bukaan dia kecik so x boleh langkah beso2. Kalau nak lari kena angkat la kain tinggi lututkan. Ko berani nak angkat kain tinggi2 hahaha... So kena la saya langkah laju2 walaupun kecik2 langkahnya. Korang bayangkan cite jepun dulu2 jalan pakai terompah tu hahaha. Tak sukeeeeee...

Sampai2 bas stop, baru nak duduk bas pun sampai. Phewwww... Kalau saya punch kul 4.32 tadi, osah kena tinggal ni kan.

So dalam bas, saya duduk kat seat yang dah ada nombor saya.

Cuaca kat luar panas, so saya angkat la tangan saya tinggi sikit nak turunkan langsir. I kan puteri salju, mana boleh kena panas ghahaha (uweeekkk)

Angkat punya angkat, baju terselit bawah punggung.

Krakkkkkkkkk

Pause

Buat tak tahu dulu, buat blur2 dulu, kaverlain sikit. sbb bunyi dia kuat jugak. Konfem 2 3 kerusi depan dan belakang boleh dgr ni. Biar dorang berteka teki baju siapa yang kuyak tu ngeeeee

Vavavavava tetas dah benang baju ku ini... Agak beso jugak koyak dia tsk tsk tsk. Ganas betul makjem ni

Ni cemana nak turun bas jap lagi nii. Muka kaver comel tapi baju kuyak! Tak sheshuwaiii okeh. Canne canne...

U tell me bebeh



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^