Follow Viruspadu

Thursday, July 21, 2011

Terima Kasih Semua

Semalam, tengah berBBM dengan YB. Masalah Perparitan. Tetiba dia cakap dengan saya.

"tahniah menang mfb"

saya pulak tak percaya lalu menyangkal

"belum tahu lagi lah"

hahahaha punya la tak cayo kan haha. sekali memang dah umum kat page MFB. lalalala


Memang nak ucap terima kasih kat semua yang VOTE saya kat sana. Memang tak terbalas la jasa korang. InsyaAllah saya pergi sana nanti, saya beli ole-ole ok. Tapi tu lah nak beli ole-ole sebanyak 347 adalah tak termampu hehehe. Tengok nanti macam mana ek. Saya fikirkan.

Eh pendek kata saya bersyukur sangat sebab menang... Rasanya ini pestaim saya menang masuk contest? Maksud saya contest yang kena like / vote. Maka sangat la terujaaaaa...

Terima kasih tau korangggggggggggg...

Terima kasih Nuffnang sebab pilih saya, Terima kasih Marie France Bodyline, Terima kasih semua yang sudi vote saya.

Yeayyyyyyyy honeymoonnnnnnnggggggggg selalu.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

26 komen[s]:

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

tahniah.. sy lah yg vote tu kan.. hahaha..

GnieSyazni said... [Reply to Comments]

Congrats =)

Mya said... [Reply to Comments]

congrates vp!!
selamat berbalian ;)

CT said... [Reply to Comments]

congrats ya....:)

JAI said... [Reply to Comments]

Tahniah Mek Jem..hehe..uihhh..nampak macam kena sapu habis lerr..hehe..

Suliana said... [Reply to Comments]

tahniah kak jem.. tak sia2 sy undi.. hahaha.. jgn lupa ole2 bali tau.. hehe..

@}--niEra-- said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..
tahniah kak..selamat berhoneymoon lah yer =)

ZanaNordin said... [Reply to Comments]

congrate vp..
nak fm bali...he he he

laloque said... [Reply to Comments]

double tahniah mama sebab menang 2 hadiah ke Bali... satu peraduan MFB, satu lagi Hotlink... jadi warga Bali la nmpk nyer...

ita citot said... [Reply to Comments]

yeayyyy! tumpang hepi sbb undi kak jem jugak. hehehehee (^_^)

Amyna said... [Reply to Comments]

Tahniah untuk VP... selamat berhaneymongggg!!

Amieynna said... [Reply to Comments]

congrates..
sy ada vote..
hehe...

atty's said... [Reply to Comments]

Tahniah mah....lepas ni malam2 leh tido mimpi balian..

kinna said... [Reply to Comments]

wah..syoknye..dua kali p bali la ye..neway, congrats k jem!

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

tahniahhhhh..... nak itottt masuk beg yerrrr.....dh coppppp tauu hehehhe :P

wildcutecat said... [Reply to Comments]

tahniah ^_^

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

CONGRAT VP!

ainaa said... [Reply to Comments]

Tahniah! tumpang happy..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tahniahhh kak jem!

mekchu said... [Reply to Comments]

congrate fren...

ok, sambung balik la siapkan list barang2 bali :)

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

kak, ko jangan lupa...scuba diving pakai kain batik lepas tau...

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

tahniah vp....sowi vote x lps sbb kat opis x leh bukak fb hu3x!!!

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

mak datuk bestnya VP menang!! cayokk!!
jgn lupakan saya bila berada di sana heheh :D

kakak chomel said... [Reply to Comments]

yeay congrats!!!! dua2 menang? woweeee belanjalah kami pengundi-pegundi mu ini :)

Pius@mR p said... [Reply to Comments]

tahniah.. tak sabar nak tengok aktiviti akak.. n pleaseeeeeeeee... sambung u pink my heart.. dah lama tunggu.. hehehe...

lily lotus said... [Reply to Comments]

congrates ;) rasanya ada yg jeles tak? muahahahah gelak jahat!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^