Follow Viruspadu

Sunday, July 24, 2011

Terima Kasih Thank You Xie xie Nandri Komapsumnida

Terima kasih yang tak terhingga buat korang semua yang sudi VOTE saya. Kerana kebaikan korang semua maka saya telah berjaya ke BALI.  Mulanya harapan saya nak ke Bali memang tipis. dan Alhamdulilah. Asalkan kita berusaha selainnya kita serahkan kepada takdir :)

Ya. TERIMA KASIH ALL.

Sebenarnya tak tahu nak cakap macam mana yang saya gembira sangat sebab saya berjaya ke Bali. Dan saya ada buat video Terima Kasih saya untuk korang. Sori la sebab video tu simple sangat. Sebab saya pun dah mati kata-kata. Neves pun ye jugak. Excited pun ye jugak. Terima lah video tak seberapa dari saya nanti hehe. Nanti saya publish key... Nanti. :p



Khamis lepas memang saya berdebar-debar je tunggu panggilan. Sebenarnya tak kisah la menang ke kalah ke kan. Tapi tu la, kalau dah masuk pertandingan ni memang la kita teringin nak menang kan hehehehe. Dan dalam jam 3 petang mcm tu, saya di maklumkan saya MENANG. wahhhhhhhhhhhhhhh rasa nak melompat2 suke. terus apply cuti apa semua. dan jumaat malam lepas saya dah diberi briefing kul berapa nak bertolak semua, siapa team kita, apa aktiviti saya kena buat...

waaaaaaaaaaaaaaaahhhh

saya dah tengok dah senarai aktiviti yang saya kena buat vavavavava
terus neves tak boleh blah kakaka.

Dalam senarai saya ada dalam belasan aktiviti jugak la yang saya kena completekan. Tunggguuuuuuuuuu...

Dannnnnnnn....

Terima kasih Hotlink Now You Can atas pemberian i Phone 4 ini :)

Isnin (esok) saya akan bertolak ke Bali. Tunggu saya update ya. Saya update pakai Hotlink Prepaid Data Roaming tauuu :p



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

12 komen[s]:

marinahunny said... [Reply to Comments]

tahniah..terbukti anda mempunyai penyokong yg sayangkan anda ;)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

kak jemah rocklah! woo hoo..!

a's said... [Reply to Comments]

kak jem jgn lupa saya ckp dkt twitter aritu,menari aloha! hehehe bestnya dpt ipong 4 tuuuuuuu warna putih lg :D

MisZ DeAnNa said... [Reply to Comments]

tahniah kak!

Just.wanie said... [Reply to Comments]

yayyyy kak pink kiter menangggggggg .

nanti gi jgn luper erk beli ole2 tuk kitorang heheheh sya vote 2 kali awwwww ;p

Suliana said... [Reply to Comments]

slmt bercuti kak jemah!! take care.. pegi sorang ke dgn en laloque?

mekchu said... [Reply to Comments]

TAHNIAH banyak-banyak dan besar-besar dari mekchu untuk mu...

sudah ber ipong skang.. udah tak bibiem lagik laaaaa....

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

congratz kak....

stormz said... [Reply to Comments]

congrats k.jem!!!
xsia2 sy vote akak.hehe

sila update twitter slalu.blh tau aktiviti akak kt situ.


iphone4 tu lawala.jeles nye ;p

zureen said... [Reply to Comments]

Tahniah kak...Tak sia-sia kami menvote akak.... Semoga semuanya selamat.... Take k

mrs puex said... [Reply to Comments]

tahniah org KCB..semoga semuanya dipermudahkan..

aminnn..

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

congrats VP..
tak sabo nak tggu citer2 BALI :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^