Follow Viruspadu

Sunday, July 03, 2011

Treatment Ke Lapan di Marie France Bodyline

Salam korang,

Mula-mula saya xcited nak tunjuk gambar saya yang terkini ehem ehem ehem. Sebelum treatment di Marie France Body Line dan sekarang hoyeahhhhh... Baju pink itu saya pakai korset tau, dan baju belang2 cekelat tu saya adalah tidak memakai korset. vavavava gumbira :)

Suka suka suka.

Yes, korang pun tahu kan, saya memang adalah tak berapa jaga pemakanan saya. Makan macamkan takde esok (buruk perangai) Memang bergantung dengan treatment kat marie france semata je. Alhamdulilah perut saya banyak surut. I like bebehhhh. Terima kasih marie france ecececeehhh... 

dannnnnn...

baju cekelat belang2 itu pun sebenar dah lama saya sorok dalam almari. sentap okeh kalau pakai bila perut moncet. so saje la saya try2. kot2 bolos kan hahaha. sekali suksesssss. sukeeeeee sangat. habis la lepas tu saya selongkar banyak2 lagi baju yang #sentaphatimaknak kalau pakai. sekarang dah boleh dah :)

ok dah cukup seronok :) jom kita sambung treatment saya yang kelapan. pasni kita sambung seronok balik kekeke.

Nama Treatment: VS3 Body Perfector

Treatment ni ambil masa dalam sejam 15 minit or kurang. Ada 3 step.

step pertama: menggunakan satu mesin suction. macam vacuum hehehehe. ngeri jugak mula2 saya tengok. bimbangla kan kalau sakit. sebab ramai jugak orang cakap sakit. suction ni je ambil masa 40 minit tau. ada 3 level suction tu. 1 paling perlahan, 3 paling kuat. so saya test tiga2 level tu. tak tahennnnnnnn. so paling saya boleh tahan adalah level 1 tu lah. So mula2 suction bahagian belakang, lepas tu baru la perut. Dan masa suction tu makjem tido ok hahaha. tu maknanya tak sakit la tu.

step kedua: bahagian perut dan kaki dilumurkan dengan satu bancuhan yang sangat menyelerakan yum yum yum. Krim tu bau coklat dan sebijik macam coklat. nasib baik x lapar. kalau takk hahahaha. giler ke apa nak makan krim menguruskan perut kan. Lepas tu dibalut dengan plastik. kalau x balut kang kotor la pulak kan. dalam 20 minit jugak kot. ntah la sebab tak perasan berapa lama, lekaaaaaa je mengelamun kagum dengan coklat atas perut haha

step ketiga: mandi lorrrrr... dah penuh coklat satu badan. waktu untuk mandi pulak la kan. sebelum ni saya ada jugak tgk2 orang lain mandi2 lepas treatment. tertanya2 jugak saya. sbb saya tak pernah pulak sampai kena mandi segala kan. rupa2nya ini lah treatmentnya. gituuuuu...

segar aje lepas mandi.

Treatment ni, kebaikannya utk kembalikan shape kita, boleh kurangkan cellulite, boleh bakar lemak.

ok tu je untuk kali ni. Tata :)



Bloggers 30 Day Challenge

KakJem dengan rasa rendah diri nak mintak korang VOTE kan KAKJEM aka VIRUSPADU kat page MARIE FRANCE ye
Dia boleh Vote sorang sekali je tau. Sebab tu korang semuaaaaaaaaaa kena vote tau hehehe
Langkah-langkah
1. LIKE page Marie France
2. Klik Gambar VIRUSPADU
3. KLIK VOTE

Korang memangggggg baik.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

LuvlyShop said... [Reply to Comments]

wah kakjemmm....kurus banyak weh..tp kakjem tak penah bagitau tiap treatment tu baper hinggit..dengor je marie france takut weh abih riban2...so nnt akak tlg buat entry budget marie france yer..

tq

ajumohit said... [Reply to Comments]

mcm tipu je gmbr baju belang tu kak jemah...daku jeles!!!!!!...

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

jeless...da selimm melimm ohh...

farhana aka isteri fakri said... [Reply to Comments]

done..da like da.bestnye k.jem..da slim..

oneyani said... [Reply to Comments]

sangat slim lor!akak dah la tinggi..kalah anak dara wook







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^