Follow Viruspadu

Sunday, July 10, 2011

Treatment Ke-Sepuluh Marie France Bodyline

Salam :)

Hai hai hai... Ok sebenarnya treatment yang ke-8 tapi entry yang ke 10 ye. Malas pulak saya nak ubah title hahaha. Dah alang2 dari yang first dah buat cenggitu kan. Sambung sajork.

Ini saya pada hari jemahat lepas :) Masa hadir event, tp event tu nanti saya buat entry ye :) sekarang saya nak cecite cecite kat korang treatment saya dulu :)

Treatment kali ni tak silap saya, short form dia adalah BTP. Yang panjang dia saya tak ingat hehehehe.

Treatment ni mengambil masa sejam patploh minit :)

Guna satu mesin yang kita kena tutup henset segala. Tapi tak bahaya jangan risau :) Target dia perut dan jugak belakang badan kita. Mula2 pakai stick mesin lepas tu urut dengan tangan.

Kebaikan BTP ni yang saya faham adalah:
- membakar lemak-lemak jahat :p
- membaikpulih peredaran darah dan hati
- memperbaharui serat2 collagen
- mengurangkan cellulite
- meningkatkan keanjalan kulit
- mengurangkan stretchmarks
- menenangkan otot

best tak?

memang best giler :)

Kalau korang nak pegi memang saya rekemen sangat :)





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Cik Kamoo said... [Reply to Comments]

wah....nk kurus camnie gakkk

sab said... [Reply to Comments]

saya minat dgn beg itu..dan jugak body itu sgt ramping juga.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^