Follow Viruspadu

Tuesday, August 16, 2011

Ambek jugekkk


Setelah mendapat kata-kata semangat dari korang. Akhirnya saya amik jugak. :p
Rasanya tinggal lagi sehari kot deal ni. Hari ni dengan esok. 
Siapa nak kena cepat tau


Viva, kau bisa berkilat seperti dulu. Syukurlah :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

shah said... [Reply to Comments]

akhirnyaaa... nanti update la kalau dah buat yerr

saya buat bulan jan 2012 kotttt

Adlilatun Nur said... [Reply to Comments]

Salam...
Sya pun beli deal ni. Btw 1st time beli deal lat milk-a-deal tue. Sooooo nak mintak tunjuk ajar cam mana nak redeem mende tu.
Nak kena click redeem now ker cam mana?
Dia kata kena bawak printed coupon... Nak dapat mana ek?
Dll... Heheheh. Tiba2 jer kan.
Dah la 1st time komen trus mintak tunjuk ajar.
Harap sudilah yerr...

Makasih~

viruspadu said... [Reply to Comments]

@Adlilatun Nur

ada satu button. klik je. then terus print.

rasanya ada no fon kat situ, call utk buat appoinment, then nanti terus pegi sana bawak coupon.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^