Follow Viruspadu

Friday, August 12, 2011

Autumn... baru teringat... mana cd2 dia?

Saya tetiba teringat balik cerita korea yang sangat popular satu masa dulu sampaikan saya boleh menangis2 depan tv ok. Siap tak sabar2 nak balik rumah sbb nak tengok punya pasal. Masa tu saya tengah praktikel rasanya. Sanggup pawww en.laloque belikan cd2 dia. Beratus harganya. Sayang awek punya pasal, dia belikan jua hahaha.

Malam ni nak tengok la. Kena carik balik mana la saya sorokkan dulu. Lagi pun esok cuti yeayyyyyy...

Ok kena sediakan tisu. Tengok banyak kali ni pun bisa sedih meruntun jiwa. Hati tisu.

autumn in my heart


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Nini Hartini said... [Reply to Comments]

baru layan semula cerita ni sblm puasa aritu. sampai nanges2. hehe...

zino said... [Reply to Comments]

selamat menonton...

BigMouth said... [Reply to Comments]

kalau nengok citer ni..mesti pening2 tahan nangis ooo!!

kejora said... [Reply to Comments]

teringat layan cite rni dulu masih di kampus..jiwanggg bangat layan..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^