Follow Viruspadu

Tuesday, August 02, 2011

Bahaya Menengok Makanan di Bulan Puasa Ini

Tengok! Tengok! Saya dah terbeli pulak dah hahaha... Tu la... dah la tengah puasa ni tengok apa pun sedap kan. Sekali nampak plak Red Velvet Cuppies ni kan. Tak ke ko menangis disitu hahaha.




Yummm... saya beli kat Milkadeal RM15 sajork ok. Harga asal dia RM25. Dah untung RM10 dah :)

lalalalalalala *lompat bintang*


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Mdm Biar Betul said... [Reply to Comments]

sbb tu tempat yg digeruni waktu2 pose ni adalah bazaar ramadhan... pergh!!! abis rm 10 juga.....

Shayraa said... [Reply to Comments]

ehhehe kak jemah. saya pun sama. semalam bukak milk a deal je, trus bukak online banking sekali sebab gambar red velvet ni! sabar aje la..

Yati Ali said... [Reply to Comments]

mad tu memang menggoda aje...akak pun hampir2 aje lagi...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^