Follow Viruspadu

Monday, August 01, 2011

Bali Day 3 - Bungee Jump

Makan dah selesai, SPA pun dah selesai. Saya memang tak tahu apa aktiviti seterusnya. Kata Andrew jom pegi tepi pantai jalan-jalan. Maybe nak setelkan surfing dulu. Ok kalau surfing takpe la kan. Surfing memang susah dan saya tak pandai berenang yang membuatkan saya lagi cuak. Tapi takpe saya boleh redah je. Setakat naik flite sorang2 pun saya dah redah inikan pulak try surfing kan hahahahaha... sebab naik flite sorang2 adalah ketakutan terbesar saya ok. Ntah apa2kan kakjem ni.



Cantik tak?

Tengah tengok-tengok pantai, tetiba Andrew tunjuk kat belakang ada apa???????

Oh Em Ji.... Tidakkkkkkkkkkk....

Terus makcik jemah terduduk stress hahahaha

Benci tauuuuuu...
Sebab saya memang tak ready langsung nak buat bungee jumping. Giler ke apa kan. Bungee ni jugak antara perkara yang membuatkan saya tak boleh tido bila terbayang selepas takut naik flite sorang2 hehehehe... seriau hati mak nak...

i hetchu andrewww... hetchu... hahahahaha


cemas sangat terus mintak nak pegi toilet ok. sakit perut ahkakkkkkkkkkk


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Myvitrd said... [Reply to Comments]

so mcm mana buat tak aksi terjun tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^