Follow Viruspadu

Monday, August 01, 2011

Bali Day 3 - SPA

Disebabkan kitorang dah banyak cover aktiviti untuk hari kedua, maka kitorang decide untuk bersantai-santai je untuk hari ke 3 ni :)

Maka kitorang pegi SPA ni. Orang kata kalau pegi Bali memang kena try SPA dia. Memang sedang elok sangat la tu kan. Badan pun dah sengal2 sikit (kononnya hahaha). SPA ni 3 jam okeh. Dari kul 10 sampai la pukul 1 tengahari.


Pakej yang saya amik ni sekali dengan urut dan facial sekali tau. Pengalaman saya sendiri... untuk facial tu adalah tak best hahahaha. Urut adalah terbaik. Lepas facial muka saya keluar bintik2 merah ok. demmmmm. Hetchu. Mungkin tempat saya aje yang tak best ahaks. Atau sebenarnya mungkin muka saya sendiri yang problem kekeke.


Habis facial, jam 1 lebih. Perut telah koroncongan... 

Perkara yang paling susah nak cari kat sini adalah makanan halal kan. Makanan banyak giler dah macam kat Malaysia dah tapi nak cari yang benar2 halal adalah susah sangat. Andrew takde masalah lah sebab dia memang aci je nak makan apa benda pun. Ahkak jem ko ni yang payah benerrrrrrrrrr. 

"makanan disini halal ngak?" ~tanya pak andrew

Andrew memang jaga saya baik-baik kat sana kan hahaha...

So kitorang dah puas berjalan cari makan, akhirnya sini ajoooo...





Makanan kat sini, boleh tahan la sedapnya. Saya makan asalkan alas perut je. Asalkan ada tenaga je. :)

dan selepas itu .... (dah malas nak taip)
ok tunggu next entry ya


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^