Follow Viruspadu

Wednesday, August 17, 2011

Beg dah rasmi dah

Beg yang saya beli dari coachlover1980 dah ada dalam genggaman. Senin ritu dah pakai dah. Over kan. Tak sempat tunggu raya hahahaha...

Tadi saya bukak blog coachlover tu ada offer baru. #Sentaphatimaknak hahahaha. Suka giler wallet dia. Tapi takpelah. Byk sgt dah membeli bulan ni.

Kalau korang nak tgk, link dia ada kat side bar. Saya x reti nak buat link pakai bb ni.


Dam dam dum
Bunyi mercun
Ewahhhh


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

6 komen[s]:

rara pinkmafia said... [Reply to Comments]

rara pon bli coach utk hantaran.sis yg ni dijamin ori eh?

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe sakan raya kak jemm

gee ryder said... [Reply to Comments]

i loike!! ini mmg xsabar dah ni haha.

baru gak masuk blog tu mengusha handbag raya ;)

green apple said... [Reply to Comments]

aka kutunggu beg itu di de palma nanti.

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

kekek...mmg x smpat tggu raya...godaan tu kuat..

kuKu said... [Reply to Comments]

wah..nadia pon tak sabar nk rasmi beg baru.lmbt lagi nak dapat..huhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^