Follow Viruspadu

Wednesday, August 03, 2011

Booth Sh0ppink :)

Salam korang...


Booth Sh0ppink akan dibuka sepanjang bulan ramadhan di Giant Shah Alam Seksyen 13 tau. Akan beroperasi dari pagi sampai malam (rasanya sampai kul 12tghmalam) hari-hari ye. So kalau korang free jom terjah Giant Shah Alam ye. InsyaAllah saya akan berada di sana hari minggu ni. Bukan saya aje la, ceera ada, sepet ada, alangbigmouth ada, kakina ada, kakcik ada... semua adalah. InsyaAllah.

Kedai juga beroperasi seperti biasa, kalau tak dapat pegi Shah Alam, pegi kat Cheras Baru juga aci :)
Lot 201, Jalan 50
Kampung Cheras Baru
56100 Selangor

Ok Selamat Berpusa Semua :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

Alyza said... [Reply to Comments]

insyaAllah kalo takde aral melintang, teringin nak jengah ke shoppink... :D

MiErA said... [Reply to Comments]

kak..cuba lah jual on9...msti best!

ArELeEz said... [Reply to Comments]

t'ingin nak jumpa kak jemah & siblings. tp, macam jauh jer kan.. hu3..

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

dokek jer....nak jumpa kak jemah...tapi kalau pegi jumaat tengahari kak jemah ada ke? hehehe

♥ EeiNz ♥ said... [Reply to Comments]

kak, kat somban takde ke?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^