Follow Viruspadu

Thursday, August 25, 2011

Dugaan hari ni

Hari ni, petang ni saya nak pegi rumah kebajikan Asrama Baitul Ummah kat Taman Setapak Indah. Kamu tahu betapa saya tak keruan menanti petang (saat ini)

Tapi hari ni penuh dugaan.

En.laloque otw jemput saya, kereta rosak kat highway.

Call uteh, dia ada hal office dia.

Nak naik teksi dah cuak atas pengalaman lalu.

Ni cemana ni. Ada yang nangis sorang2 kat opis ni kang. Dan saya masih berada dioffice termenung.

Komengaaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

jemah kan ada heli...mintaklah heli tu hantarkan....bersabarlah ya...

meriahceria said... [Reply to Comments]

sian nye akak....:(....sabar ye akak..cube doa..mana tahu Allah kabulkan...

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

sabo tau jemah, ada hikmah di sebalik kejadian semua nie... ntah2 nak dpt duit raya kot... hehehhehehe

take care

Alyza Fisol said... [Reply to Comments]

siannye kak...dugaan nk raya...sabor ye...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^