Follow Viruspadu

Monday, August 15, 2011

Eh!

Pagi ni sebenarnya saya bangun lewat, jam 5:10 baru terbangun. Ni semua gara-gara dah set jam kul 4 pagi tapi jam salah hahaha. Mujur lah anoi menangis2 masa tu. Tengok2 apasal jam  x berbunyik. Sekali jam masih kul 11 pagi hahaha mencik! Macam mana jam boleh salah ni :p

Tapi biasanya kalau  problem tak bunyi mesti iphone pun sama. Ngades sangat. Ingatkan boleh la kaver diantara satu sama lain. Nan adooo. Pelik sungguh acik di situ. Tapi kalau bunyi. Sangat memekak, dua2 terjerit2. Hehehehe.

Sedih pulak tadi, dalam kereta masa en.laloque hantar saya, kan saya dukung anoi. Dia terjaga dah.

"Mama pegi keje tau, anoi duduk dengan ummi ye"

Terus anoi menangis. Sedih giler plak hati saya ni. Meruntun jiwa. Tapi kena keras hati je lah. Kalau ikutkan mau hari2 mama kau EL je kang bila anak nangis. Hahaha.

Oyye, ini saya update dalam bas ni. Saje la sbb hati sedih lagi masa saya keluar kereta anoi menangis lagi :( :( :(

Eh eh, tapikan. tapikan. hari ni kan, kita kan, pakai beg baru tau. Beg yang kita beli hari tu dah sampai dah. Tak sempat tunggu raya kau. Kenot tahan :p


Yeay....

P/s: arfah, awak punya mesti sampai hari ni kan hehehe. Selamat berbag baru :p




Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 komen[s]:

Sitisifir10 said... [Reply to Comments]

Kalau saya zaman saya keje ritu, kalau anak nangis (tiap2 hari lah), sah2 le saya tukar nurseri atau bs lain...muahahaha... kalau tak, tak tenteramlah jiwa dan raga ku nk buat keje nnt

littlehumblelynn said... [Reply to Comments]

Betul2,bab dgr anak nangis mmg wat syahdu pg2 kalo g keja.sbb tuh dr hr ahad akan remind awal2 pd si kecik tuh - esok mama g work.setakat ini menjadik.

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

alahai...sama la kita...

kejora said... [Reply to Comments]

wawawawa..dah pakai dahhh..x sabar tggu ai punye sampai...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^