Follow Viruspadu

Friday, August 19, 2011

En. Badang penyelamat

Hari ni meeting. Meeting habis lambat. 530 baru habis. Lalu bas meninggalkan saya. Terima kasih bas buat kakjem macam ni. Sampai hati abang driver bas. Sampai hati. Hari2 turun bas saya cakap terima kasih kat abang driver tau. Hahaha. Sampai hati tak tunggu saya. Lalalalalalaa

Sebenarnya, perkara ini telah dijangka. Pagi2 sy dah bgtau dah kat en.badang yang saya ada meeting dan kebarangkalian besarnya akan habis lewat.

"Ada berita baik, papa boleh jemput ma hari ni"

Yabedabedu.

En.badang selalu ada bila saya dalam kesusahan. Sayang awak.... (eh apa tulis benda ni dalam blog)

Kalau en.badang tak dpt jemput, plan kedua saya adalah mintak sugar daddy datang jemput wakakakaka eh tak tak saya akan jadi minah rempit bersama uteh. Dalam jem2 kan. Tak boleh bawak motor laju2. Uteh mesti tensen lalu dia akan cakap

"Rasa macam bawak basikal"

Hahahahaha siot je.

Ok, saya dalam kereta ni bersama en.badang kesayangan. Tapi apsal muka en.badang sangat muka tak rela hahahahaha.

Selamat berbuka puasa korang. Doakan kitorang TAK berbuka dalam kereta ye. :p



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 komen[s]:

mamafarah4 said... [Reply to Comments]

en badang kamu tu terpaksa dalam rela..tu yg wat muka cam gitu. Kang kalo x dpt amik, kamu sentap plak.. dia gak yg kene pujuk..aduhai..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^