Follow Viruspadu

Wednesday, August 10, 2011

Game iphone

Saya tengah giler main game hantu ni kat iphone hahaha... Sanggup tak tido dlm bas ok. Semata2 nak bunuh hantu tu je :p


Nama game tu : PvZ

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 komen[s]:

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

best!!

AyangAizul said... [Reply to Comments]

game ni kat pc nama dia zombie vs plant. kat opis ni ada satu masa tu memasing sumer dok giler main game zombie nih. tp bila dah smpai level xleh nak bunuh zombie tu... memasing dah mls nak main...

lily lotus said... [Reply to Comments]

game kalau dah addicted mmg lebih bahaya dari biasa, hehehe

rLelouch said... [Reply to Comments]

game ni lagi addictive drpd angry bird. serius. *straight face*







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^