Follow Viruspadu

Wednesday, August 03, 2011

Hadiah untuk Diri Sendiri Jua :)

lalalalalala i likeeeee... 

Coach 42833 Leather Pleated Swingpack


tumpang lalu en.suami *sambil jalan tunduk tunduk



yang tanya saya beli kat mana??? harus la http://coachlover1980.blogspot.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

11 komen[s]:

Princess Feyqa said... [Reply to Comments]

bestnye kalau dpt beg coach kan :) fyqa pun pencinta coach gk heehee

Budak Chomot said... [Reply to Comments]

Waaa bestnya!! Untunglahhh

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

VP beli kat blog mana? boleh share?

viruspadu said... [Reply to Comments]

http://coachlover1980.blogspot.com/

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

somel!!

Nana Eddy said... [Reply to Comments]

waaah beli coach lagi~~ lama tak singgah jenguk akak virus padu. sehat?

wildcutecat said... [Reply to Comments]

cantik sangat ^_^

Alyza said... [Reply to Comments]

arrrggghhhh...jeles ngan kak jem...hehehehe... :P

cantik la kaler pink ni...sesuai nk pkai gi jenjalan...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mase tumpang lalu tuh, suami jeling2 x? ha3..

laloque said... [Reply to Comments]

boli laie Coach... iyo la, boli yo la...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

santekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hokehhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^