Follow Viruspadu

Tuesday, August 16, 2011

Ini dia Ehem ehem saya




Kalau korang nak beli jugak, saya rasa lebih baik tunggu sebab saya dengar ipad 3 nak keluar. 
Tapi ntah betul ntah tidak la ye.

Ok yang saya beli ni 16gb sajork dan wifi sajork = RM1499
Hari tu byk tmpt saya tanya 16gb jgk yang sama harga dia RM2100 tau. So pandai2 la korang.

Saya sajes kalau korang dah ada iphone takyah amik yang 3g sbb iphone dah boleh jadi personal hotspot. So takyah membazir dah. Macam blackberi dengan playbook la, dorang kan geng. begitu.

best ipad ni. sebab dia kecik dan nipis kan. muat je handbag. 
bisa di angkut kesana kemari.


korang bayangkan kalau dulu nak bawak desktop dalam handbag???
Pitammmmmmm


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

ella said... [Reply to Comments]

Kak vp beli kat mana ni? Jeles ai..

shah said... [Reply to Comments]

welcome to the club!! ho yeh!!
switch mana ni?

kenapa tak ambik white?

Ciare Baha said... [Reply to Comments]

kelaka okeh nak bayangkan angkut desktop dlm henbeg. kena beli henbeg beso mane ek nak bg muat =p HAHAHA

mrs_nazir said... [Reply to Comments]

pengsan nk bwak laptop dlm hbeg..labuh bahu...muahaha

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

murah laa tu ipad seribu lebey kak..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^