Follow Viruspadu

Friday, August 12, 2011

Keletihan Lain Macam

Sejak naik turun bas dan bertukar di pejabat baru. Saya rasa badan saya letih amat la.

Tapi bila diamati, rasa macam tak patut letih pun ye jugak. Walaupun bangun kul 4:30 pagi, siap2... Bas gerak jam 6 pagi. Then tido dalam bas sampai le sampai kat opis. Then pegi surau. Then tido lagi kekekeke. rilek je kan.

Pastu keje keje keje.

Balik kul 4:30 petang, tido lagi dalam bas, Sampai seremban biasanya jam 6.05 petang macam tu. Sama je macam keje kat seremban. Sampai rumah kadang2 lagi lewat dari tu.

Pelik.

Apsal letih dia lain macam. Macamkan saya driver bas itu pulak.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

ColLin said... [Reply to Comments]

sebab badan kita berombak (berhayun/bergoncang) dalam bas.

noorlizanasikin said... [Reply to Comments]

salam perkenalan.....sya nie liza...silent reader kak jem...hehehe...leh tak kalu nak letak blog viruspadu kat blog saya yg serba daif nih..hehehe...

viruspadu said... [Reply to Comments]

noorlizanasikin
silakan :)

sistyah said... [Reply to Comments]

pn jemah...penat sbb travel hari2.naik bas plak tuh...huhuhuhu...mmg penat...walaupun kita tido aje dalam bas tu...patik dh selalu dah...kl-bp-kl.hameekkkk...

BigMouth said... [Reply to Comments]

tulah tak faham kan...

mas said... [Reply to Comments]

pragnant kowt.saya dulu.camtuh masa memula nak lekat.mak mertua ku yang perasan sebab dia kata kenapa saya asik nak tido jew.hehehe.

mas said... [Reply to Comments]

pragnant kowt.saya dulu memula cam gitu gak.asek nak tdo jew.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^