Follow Viruspadu

Monday, August 15, 2011

Klinik (lagi)

Ye, saya sekarang di klinik. Anoi menangis dari petang tadi. Saya tak tahu kenapa dia nangis. Bimbang nafas dia ke apa. So lebih baik ke klinik.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

8 komen[s]:

shidah said... [Reply to Comments]

semoga anoi baik2 jer... :)

Asiah Termizi said... [Reply to Comments]

cepat sihat anoii

Nanak said... [Reply to Comments]

harap takde yg serius...

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

hope anoi takde ape2...

noorlizanasikin said... [Reply to Comments]

insyaallah..harap anoi akan sihat dah aktif seperti biasa...amin...

Alyza Fisol said... [Reply to Comments]

semoga anoi cepat sehat n kembali active... :)

littlehumblelynn said... [Reply to Comments]

vp

saya recommended satu paed di Tawakal Hospital KL- nama doktor ni DR B.KISHORE.saya bawak anak saya dr umur 4 bulan smp umurnya 2 tahun skrg ni

mungkin boleh trace kenapa anoi kerap sakit..saya faham macammana rasanya anak kita asyik sakit je..anak sy selang 3 bulan masuk hospital dulu..

alhamdulillah nampak kurang sgt..rasi dgn doktor tuh

apapun segala puji bg Allah swt

littlehumblelynn said... [Reply to Comments]

vp

saya recommended satu paed di Tawakal Hospital KL- nama doktor ni DR B.KISHORE.saya bawak anak saya dr umur 4 bulan smp umurnya 2 tahun skrg ni

mungkin boleh trace kenapa anoi kerap sakit..saya faham macammana rasanya anak kita asyik sakit je..anak sy selang 3 bulan masuk hospital dulu..

alhamdulillah nampak kurang sgt..rasi dgn doktor tuh

apapun segala puji bg Allah swt







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^