Follow Viruspadu

Monday, August 08, 2011

Mengantuk Melampau

Selamat hari Isnin semua :)

Hari ni konfem ramai yang malas nak pegi keje kan?? Ke saya je macam tu?? hahaha

Siyes malas ngan ngantuk tau. Pagi tahu sahur roti bakar dengan air susu, then terus siap-siap pegi keje. Dalam bas tido bagai nak rak sampai terpaksa kena kejut dengan adik yang cek tiket bas huhuhuh...

Padahal kalau diikutkan semalam saya takde la bekerja apa sangat pun, duduk rumah mak je lepak-lepak. Lepas sahur, sembang2 dengan emak, pastu golek2 sampai kul 1 hahaha. pastu baru mandi, pastu baru naik butik sh0ppink. Malam lepas berbuka, terus pegi booth sh0ppink kat shah alam nun, dan lepak2 kejap terus balik seremban. Kitorang sampai dalam kul 12.30 malam jugak. Mungkin penat sebab asik duduk dalam kereta je kan hehe.

So pagi2 ni saya sampai2 office terus lepak surau. tidoooooo... pagi2 takde orang kekeke.

huarghhhhh ngantuknyaaaaaaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^