Follow Viruspadu

Monday, August 15, 2011

Oh Viva yang mencalarkan hati

Dah macam iklan, Tak kisah lah kan, janji mek bahagia hahaha

Nak nangis tau tiap kali tengok offer milkadeal tu. geram sangat. Korang patut register milkadeal sekarang jugak. sebab offer2 dia bisa meruntun jiwa ok. hahaha. saya lah yang meruntun jiwa.

Hari tu mumun bgtau saya dia beli yang ni Premier Polishing & Waxing (3 layers) + Interior Cleaning & Grooming + Engine Wash for only RM58. instead of RM570. Deal dia ada lagi 3 hari. Saya masih berfikir2 nak amik ke taknak. Boleh gak anto viva yang dah kena calar tu kan #nanges. lagi pun nak raya ni. Apa salahnya kereta berkilat2. (sambil ambil spek itam sbb tak tahan silau kereta berkilat)



slidepremierpolish

Nak ke idak?
Nak ke idak?

kalau korang?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

keh keh belila kak buat kilat viva yang dah kena asah dek acicot tuu

BigMouth said... [Reply to Comments]

kerajaan bg bonus.. amik jer lah.. heheh

noorlizanasikin said... [Reply to Comments]

bonus dah dapat...ambik jer...liza tgk viva kak jem pun leh tahan calar balarnya.....lagipun tgh murah...jauh tuh beza harga....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^