Follow Viruspadu

Monday, August 01, 2011

Selamat Berpuasa

Salam Ramadhan semua. Macam sekejap sangat berlalu, tahu-tahu je dah puasa balik kan. Saya adalah super duper penat melampau ni. Semalam sampai Malaysia dalam kul 10 lebih malam then bertolak terus balik ke seremban jam 11 lebih mcm tu jugak la. Giler penat. Tapi masa tengok nisa dengan anoi berlari2 rindukan saya kat KLIA semalam, hilang kejap penat saya. Nak nangis pun ada tgk anoi lari sungguh2 sampai macam nak terjatuh. Si nisa jumpa2 saya terus mintak iphone nak main game hahaha. Anoi terus nak peluk.

Paling saya tergelak anoi la, masa saya dukung dia cakap dengan saya
"nape mama lambat datang?"

hahahahaha... takpe mama faham maksud anoi tu... kenapa mama lambat balik kan... 7 hari ok saya terpisah dengan anak-anak. Rindu toksah cakap la macam mana. Tiap2 malam sebelum tido mesti bukak video dorang dulu. Mujur la saya memang suka record video budak2 ni. Ada jugak la pengubat rindu kan.

Dan hari ini saya adalah tidak sihat, batuk dan selsema. Nak sambung cuti takut pulak sebab dah cuti 5 hari kan. So kerja aje la. Nak baringgggggggggggggggggg...


Ok

selamat menyambut ramadhan korang :)

Hari ni plan nak berbuka apa???

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

Selamat menyambut ramadhan vp,jg diri..mkn ubat dan moga cpt sembuh ye..huhu..saya br bersalin rabu lepas..hati unta msh saya simpan lg tuk anoi.owh ye,PB tu brp harga dia..takda diskaun ke vp?

Aimifiqa said... [Reply to Comments]

selamat bpuasa. :)

atty's said... [Reply to Comments]

selamat menyambut ramadhan mah..getwell soon

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

Salam ramadhan jemahh.... g klinikk... mkn ubatt yek.. (eh poce...hihihi)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

salam ramadhan kak jem dan selamat pulang ke mesia dengan pengalaman baru!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^