Follow Viruspadu

Thursday, August 18, 2011

Suke...

Bulan puasa ni lah masa untuk mengecik kuruskan badan kan. Tapi biasanya kalau dedolu saya ni lagi bulan puasa lagi badan naik. Sebab malam saya bantai makan macamkan takde esok hahaha. Buruk lantak kan.

Seminggu sebelum puasa kan saya kat Bali kan. Kat Bali nun saya memang tak makan sgt la. Makan alas perut je. Ntah la. Makanan tak menepati citarasa chefwan kot hahah #tetiba. Balik2 Bali tu pun mak saya dah tegur dah saya dah kurus sikit. Mak saya ckp, masa dia tgk youtube saya buat bungee jumping tu pipi saya tembam betul macam nak meletop dalam video tu hahahaha. Mak saya kelakar, bayangan over sangat. Boleh pulak pipi anak dia meletop dalam video hahaha. Sabo je la acik. Then puasa plak. Minggu lepas mak saya tegur lagi. wahhhhhhh tak boleh jadi ni.

Pastu terasa pulak jam dah longgar kan :p

Semalam terus timbang.

55kg kauuu... terbahek. Ini berat zaman unibersiti ni hahaha ayat nak menang je. bestnyaaa...

Tapi muka tembam???

Pelik pelik.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

wahh...udah slim shaddy yuu..

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

takper kak muka jangan kurus gak nanti tak lawa dan tak kiut...;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^