Follow Viruspadu

Monday, August 22, 2011

Tak baik tau

Tadi baca blog moon pasal norma dan talib. Alhamdulilah norma dah semakin menunjukkan perkembangan positif. Alhamdulilah. Syukur Ya Allah.

Tapi yang tak bagusnya, ada je orang yang suka nak amik kesempatan kan. Tak suka la. Jadi kalau korang nak hulurkan bantuan ikhlas pada norma. Tolong check nama norma betul2 dalam akaun ye.


PERHATIAN !! Urgent

I just found out that ada org telah menukar nom acc Norma dalam email yg di forwardkan ...dalam masa masa cam nih ada gaks yg cuba menaguk di air yg keruh kan ...tak baik tau kowang ....sian Norma ...

So those who wish to kasik sumbangan ikhlas kat NOrma ...please n please do double check d account number ya ....


cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Miss Moon said... [Reply to Comments]

thanks Mah ...

kiter kena bgtau kat semer org nih ...kang untung2 je org tew makan duit yg sepatutnya utk Norma ....hishhhhhhhhhhhhh

Org yg kasik tew tak salah sebab dia mmg niat nak ikhlas membantu ....org yg tukar tew la berdosaaaaaaa

mamafarah4 said... [Reply to Comments]

teruknya la..dalam bulan puasa pun nak wat hal gak.. sian Norma tu..

nydia-mama akif said... [Reply to Comments]

masyaallah....terkejut dgr....ape la jenis manusia nih...bende2 camni pun nak amik kesempatan....takde otak tul....nanti tetibe allah balas family ko lak sakit teruk baru kau tau.....ishh...teruk tul la....

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

x baiknyer org2 cmni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^