Follow Viruspadu

Monday, August 08, 2011

Tumpang Lalu Suami :p #sambiljalantundukdanmatapejam

#jalanterjengketjengketsorokbegdalamalmari

HAHAHAHA

Sebijik rasanya macam iklan kat TV tu, yang bini dia beli handbag baru tanpa pengetahuan laki dia tu pastu sorok dalam almari ikea tu hahaha. Lawak pulak rasanya.

Dan, hambek ko untuk bulan ni saya dengan rasa bersalah dihati (ehem ehem) telah mengorder 2 bijik beg muahahaha dari CoachLover1980 hahaha. Matiklah bulan depan kena makan nasi dengan telor goreng je sebab nak kaver balik hahaha

Sebelum korang tanya kakjem, tunjuklah beg yang mana satuuu...

Nah ni dia :)


dan... ok ini dah dikecohkan sebelum ni kan

CoachLover1980 Price : RM390

Saya tak pasti harga tempat lain macam mana, tapi beberapa rakan saya dah comparekan dia kata CoachLover1980 punya harga memang TERBAEK huhu.

Dan yang paling penting adalah saya yakin product yang CoachLover1980 ni offer semuanya ORIGINAL ok. Sebabnya saya kenal sangat dengan tokey CoachLover1980 ni. Kawan saya sejak sekolah dulu ok. Jadi saya memang percaya betul dengan dia. Memang dia takkan jual yang fake :)


ALL GOODS ARE BRAND NEW AND GUARANTEED 100% AUTHENTIC OR YOUR MONEY BACK!!!!


Coach With Dustbag
– Bought from Coach Boutique or High End Dept Store. Eg:Nordstrom, Macys, Dillard Etc

Coach Without Dustbag
– Bought from Coach Outlet

All Marc Jacobs items were bought from boutique unless stated otherwise.

p/s: I DON'T WEAR FAKE and I AM AGAINST IMITATION. Enuff said.
Yang ni saya bekenan dari dulu lagi tapi tak kesampaian nak beli Black Khaki Coach 15757 Mia Op Art.
http://4.bp.blogspot.com/-Kavd4CJqi38/TfBa_klTlFI/AAAAAAAADmc/H2dtHkatm1U/s1600/15757black.jpg
CoachLover1980 Price : RM690

Semalam saya tanya CoachLover1980 ada lagi tak Mia ni kan, selagi dah soldout daaaa. Sooooooo rugi. Tapi kalau nak jugak memang ada lah. Tapi harga adalah tak sama dengan offer sebelum ni. Haaaa kan dah nangis kan. Rugi giler. Tsk tsk tsk.


So kalau korang nak beli yang harga dia kebabom meletop2 dari CoachLover1980 bila dia publish tu kena cepat2 sambar lor. Kalau lambat lalu habis yilek. Ko nak bayar rege lain ok. Tak ke ko menangis disitewwwww (awww gedik kakjem eja macam tu). Pernah sekali saya bukak beg tu baru publish macam ada 3 available, petang dah habis. siyes meratapi ok haha. Tu la lama nau fikir :p

Maka saya nak tunjuk kat korang benda baik yang korang kena beli sebelum habis dan tidak meratapi nasib seperti ku huhuhu. Lagi bagus korang order sebelum raya ni. Maka raya pakai handbag baru tuu... fiwittt :p

Mula-mula handbag yang saya beli itu ahak Coach 16408 Colette Signature Sateen Hobo masih available


1. AVAILABLE
CoachLover1980 Price : RM690
Style : Coach 16408
Colour : Black

Yang ni saya hampir beli Coach 17434 Signature Stripe Hobo tapi cancel sebab amik yang atas hehehe


BLACK/WHITE (1 unit available)


Khaki/Pink (2 units available)


KHAKI/MAHOGANY (1 unit available)

1. ARFAH (Khaki/Pink) - TQVM =)

CoachLover1980 Price : RM590
Style : Coach 17434
Approximate Measurements : 12.5"(L) x 8.5"(H) x 5"(W)
*Comes with Coachlover1980 dustbag =)


(wah arfah beli yang ni ye hahaha... baru semalam BBM pasal coachlover kan haha)


yang ni sempoi kan Coach 17439 Signature Stripe Demi Crossbody

LIMITED TIME OFFER!!
WAS RM560, NOW RM499 ONLY
DEPOSIT RM200


PINK (3 units available)

WHITE (2 units available)

BLACK (2 units available)

CoachLover1980 Price :
RM560
RM499
Style : Coach 17439
Colour : Pink, White, Black
Approximate Measurements : 11"(L) x 6"(H) x 3.5"(W)
*Comes with Coachlover1980 dustbag =)


Ada banyak giler lagi, korang klik CoachLover1980 tau.

Kalau beg yang korang beli tu tak dapat Coach Dustbag tu maksudnya beg tu dari factory outlet tau, dan korang akan diberi percuma CoachLover1980 Dustbag Limited Edition gitewwwww... kelas kann... warna shocking pink lagi tau cantek giler memang terpegun gitewww


Eh jap jap, teringin nak tunjuk korang yang ni pun best jugak


Jam tangan ni saya telan air liur je tengok adoiyaiii SALE!!! Marc by Marc Jacobs Women's Watches


DEPOSIT RM150 ONLY!!


BOOK YOUR HARI RAYA WATCHES
BEFORE 10th AUGUST 2011

ETA END OF AUGUST.
HURRY, LIMITED UNITS AVAILABLE!!!!




MBMJ Red Lips Mademoiselle Danger Watch MBM2048
CoachLover1980 Price : RM390
Style : MBM2048
Colour : Black
*Comes with gift box.




MBMJ Mademoiselle Riviera MBM4533
CoachLover1980 Price : RM420
Style : MBM4533
Colour : White
*Comes with gift box.




MBMJ Blade Patent Leather MBM1167
CoachLover1980 Price : RM420
Style : MBM1167
Colour : Berry
*Comes with gift box.




MBMJ Blade Patent Leather MBM1168
CoachLover1980 Price : RM420
Style : MBM1168
Colour : Purple
*Comes with gift box.




MBMJ Marci Leather MBM8516
CoachLover1980 Price : RM420
Style : MBM8516
Colour : Merlot
*Comes with gift box.




1. NISA
1. AZNI

MBMJ Red Lips Detail Watch MBM1162
CoachLover1980 Price : RM420 (SOLD OUT)
Style : MBM1162
Colour : Burgundy
*Comes with gift box.




1. AGNES

MBMJ Amy Purple Leather MBM1151
CoachLover1980 Price : RM460
Style : MBM1151
Colour : Purple
*Comes with gift box.




MBMJ Red Lip Watch MBM4531
CoachLover1980 Price : RM460
Style : MBM4531
Colour : Burgundy
*Comes with gift box.




MBMJ Miss Marc White Dial Locket Watch MBM2042
CoachLover1980 Price : RM480
Style : MBM2042
Colour : Black
*Comes with gift box.




MBMJ Clear Acrylic Women's Watch MBM4534
CoachLover1980 Price : RM499
Style : MBM4534
Colour : Crystal
*Comes with gift box.





1. SITI JASMIN MAHADZIR - Payment Pending

MBMJ Miss Marc Women's Watch MBM5514
CoachLover1980 Price : RM499
Style : MBM5514
Colour : Purple
*Comes with gift box.




MBMJ Miss Marc Character Watch MBM3061
CoachLover1980 Price : RM520
Style : MBM3061
Colour : Silver
*Comes with gift box.




MBMJ Blade Ladies Watch MBM4542
CoachLover1980 Price : RM530
Style : MBM4542
Colour : Rose Gold
*Comes with gift box.




MBMJ Miss Marc Icon Ladies Watch MBM3062
CoachLover1980 Price : SOLD OUT
Style : MBM3062
Colour : Silver
*Comes with gift box.




MBMJ Molly Chrono Watch MBM1170
CoachLover1980 Price : RM540
Style : MBM1170
Colour : White
*Comes with gift box.




MBMJ Marine Mini Ladies Watch MBM2559
CoachLover1980 Price : RM570
Style : MBM2559
Colour : Blue
*Comes with gift box.




MBMJ Marine Ladies Watch MBM2555
CoachLover1980 Price : RM599
Style : MBM2555
Colour : White
*Comes with gift box.




MBMJ Pelly Silicone Watch MBM2538
CoachLover1980 Price : RM599
Style : MBM2538
Colour : Purple
*Comes with gift box.



Cantik kan...
Rasanya CoachLover1980 nak close order untuk raya dah. untuk Jam dengan beg yang baru update tu akan ditutup order untuk hari raya pada 12 Ogos 2011 ye. So kalau korang kenan, kena sambar sekarang okeh. Kang kalau melepas harga dah tak sama weiii...

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

amboi! amboi! amboi!... dah start shopping beg raya nampak... huhuhu

guwe mau beli apa untuk raya??? ermmm

mamayiyen said... [Reply to Comments]

woohoo! tokeh coach ni mmg best kan jemah :)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

memang tgugat iman dibulan poser ni tgk handbag...

kejora said... [Reply to Comments]

ngeh ngehngehhh...itu dia beg sayaa...wuwuwuwu

Mama Kembar 3 said... [Reply to Comments]

ohhhh cantiknya coach colette tuuuu! *drooling*

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

fuuh fuuhh mumun buat2 tak nampak.. dugaannnn bulan puasa...

cik gObu said... [Reply to Comments]

confirm tak leh tido malam pas tgk jam marc jacobs ni

huwaaaaaa

suke suke suke

suke 10juta kali

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hamaigadddddddd *droolinggg

oneyani said... [Reply to Comments]

Oooo emm jieee...handbag dan jam itu tersangat la menggugat sanubari..why kak je ?why harus post sume ni..nanges!

katriRD said... [Reply to Comments]

selamat siang, saya berminat membeli Miss Marc White Dial Locket Watch masih bisa?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^