Follow Viruspadu

Monday, August 08, 2011

Untuk kamu, Buah Hati.

Kitorang kan, ini la first time tau buka booth dalam bulan ramadhan ni. Giler kentang tak tahu nak buat macam mana. Ini akan jadi kenangan paling indah buat sh0ppink :)

Disebabkan kitorang banyak beradik, dan kitorang pecah2 la, kaklang jaga booth kat shah alam, akak pulak jaga kat cheras baru. Yang lain tak boleh harap sangat sebab jauh. terutama kakjem kau ni ha.

Maka, adakah tak merasa bersalah??? ofkosssss ok. terasa macam alahai kesiannya kaklang dengan akak saya, mesti dorang penat giler kan. tsk tsk tsk.

Jadi, saya telah menghadiahkan kepada mereka SPA ok. So lepas penat2 jaga sh0ppink boleh la memanjakan diri pulaaaaaaaaa... gitu


Full Body Scrub
Full Body Massage
Aromatherapy Facial
Eye Treatment
Neck Treatment



Harga sebenar RM470 tau :)
Tapi saya dapat dekat Milkadeal RM50 sajork

Kepada akak dan kaklang, terima kasih ye... dan selamat berseronok berSPA

Korang nak try dapat SPA or apa saje dengan diskaun banyak giler. Klik Milkadeal ok

http://milkadeal.com/r/47436



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

B..alang said... [Reply to Comments]

abg lang pun nak spa gak....
hahahaha..

fazilzura said... [Reply to Comments]

wahh sonok nye pi SPA







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^