Follow Viruspadu

Wednesday, August 31, 2011

Update pakai ipad


Baru hari ni kot dapat nak pakai ipad ni secara senang lenang heheehe biasanya memang tak dapat la, baru nak pegang je anak-anak dah rebut nangis nak main game dah. Sebagai emak yang comel (apakah)terpaksa lah saya beralah kan. Ecewah. Tp ini pun tak pasti berapa lama saya dapat pegang ipad ni. Budak-budak ni penjeles ahak ahak ahak.

Baguskan, orang bizi raya, saya kecoh nak siapkan assignment :p.

Tapi takpe, saya suka je :p

Tapikan, masalahnya saya tak boleh nak masukkan gambarlah. Why ha? Ipad ni pakai safari kan. Blogger tak support safari kah? Nyampah laaaa. Baru ingat nak siapkan keje tauuuu. Kene jugak ahkak pakai laptop pink ahkak yang dah slow tahap gaban tu kan. Kena install mozila ek? Siapa biasa dengan ipad. Tolong beri saya tunjuk ajar :p





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Sy pun menghadapi masalah yg sama.... Tak bole masukkan gamba... Sape yg terror, sila tunjuk ajar...

nads said... [Reply to Comments]

Kak jemah,
Selamat hari raya...!!!
Untuk update guna ipad...kak jemah kena beli blogpress kat apple store app...baru $0.99 jer...bleh upload gambar...terbaikkk...!!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^