Follow Viruspadu

Thursday, August 04, 2011

Ya kamu kenapa?

Ini saya hari ni :)
Sebenarnya saya baru install instagram tu pasal jakun semacam je tu. Kenal instagram dah lama dulu tapi baru kini dapat install, itu pun Andrew yang install kan hehehe.

Pipi saya macam ada gelembong belon kan. Tembam sangat. Dan itu gambar saya tengah baring dekat meja ehehehe... keletihan katanya. Ecewah.


Dan, ini purse Bali saya. Murah je saya beli hari tu, tak sampai Rp100,000 pun ke lagi murah tak sampai Rp50,000 pun. Ntah la tak ingat. Saya akan pakai ni sampai dia hancus hehehe. Baru la terasa berbaloi2 membeli menang memakai kan.


Oyye olle2 bali kan, semua dalam plastik lagi tau. Tengah fikir macam mana nak pass kat korang sebagai tanda terima kasih saya? Erm maybe saya bawak kat booth sh0ppink kot, kalau saya ada kat sana, dan korang jumpa saya dan cakap "kakjemmmmmmm... saya reader kakjem" terus saya bg olle2 dari bali okeh hahaha. Ok kalau malu nak cakap reader pun takpe, kenyit mata 4 kali je hahaha. Eh tak... sebenarnya kalau korang panggil saya kak vp ke, kakjem ke, Jemah ke dah tahu dah sape hehehe... Lagipun saya beli yang simple2 aje uols, itu ajo yang sempat, macam keychain, macam FM tu semua :)
 
Ok uols... 
Apa pun nak ucap terima kasih sebab korang VOTE saya maka saya dapat peluang ke Bali dan merasai semua aktiviti2 yang tak terfikir saya akan buat. Dan terima kasih juga VOTE saya kat marie france maka saya akan ke bali lagi bulan depan :). Terima kasih semua.







Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

NasZ said... [Reply to Comments]

owh..ole2 dari bali..owh..hehe..

MOHD NASER.com

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

wahh...2x setahun g Bali...rezeki kak vp..

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

eh kene follow up nie kak jem ader kat booth shoppink nie pukul berapa nk main kenyit2 nie.. hihi..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^